Autohuur Napels

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Rome, Milaan, Catánia, Olbia, Palermo, Cagliari, Napels, Bérgamo
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Napels

Napels is een stad in Zuid-Italië en is de hoofdstad van de regio Campania. Het ligt tussen twee vulkanische regio's, de Vesuvius en de Flegreïsche velden, en is de derde dichtstbevolkte gemeente van Italië, en de vierde rijkste stad van Italië, na Milaan, Rome en Turijn. Napels is één van de oudste continu bewoonde steden in de wereld en is internationaal bekend om zijn rijke geschiedenis, kunst, cultuur, architectuur, muziek en keuken. Het is dan ook niet voor niets één van 's werelds grootste toeristische bestemmingen. Een auto huren in Napels is aan te raden vanwege de diversiteit van natuur en cultuur in de stad en omgeving.

Verken de omgeving van Napels met een huurauto

Napels heeft een uitgebreid netwerk met betrekking tot het openbaar vervoer, maar een auto huren in Napels is nog steeds favoriet onder toeristen. Autohuur in Napels geeft de mogelijkheid om de stad en omgeving te verkennen en daarbij te gaan en staan waar en wanneer u wilt. U kunt bijvoorbeeld een auto huren in Napels en een dagtocht maken naar Reggia di Caserta, een enorm 18-eeuwse koninklijk paleis en jachtslot. Bewonder het prachtige landschap van een enorm park met meren, rivieren, beelden en fonteinen. Of neem een huurauto en rij naar de opgravingen van Herculaneum en Pompeii ten zuiden van Napels. Vanaf Pompeii kunt u verder naar de Vesuvius, de enige actieve vulkaan op het Europese vasteland. U kunt vanaf Napels ook naar het zuiden rijden, naar Paestum, de bekendste Griekse opgraving in Italië. Napels is goed verbonden met vele steden door verschillende grote snelwegen, zodat het eenvoudig is om autohuur in Napels te boeken en door te rijden naar Rome door het volgen van de snelweg A1, waar u binnen 2 uur rijden kunt zijn. Om uw ervaring met autohuur in Napels zo goed mogelijk te laten verlopen, kan het rijden in het centrum van Napels tijdens de spitsuren het beste worden vermeden en moet u extra op alle scooters letten.

Uw huurauto parkeren in Napels

Maakt u gebruik van autohuur in Napels, dan kunt u parkeren in de Via Brin parkeerplaats, dat halverwege het centraal station en de haven ligt met plaats voor 800 auto's. Het is 24 uur per dag geopend en de tarieven zijn redelijk. U kunt ook gebruik maken van betaald parkeren in de straten met blauwe lijnen. Het is belangrijk om een GPS-apparaat mee te nemen of te huren bij het autoverhuur bedrijf, zodat u de parkeerplaatsen gemakkelijk kunt vinden. Een andere optie is om uw huurauto in Napels te parkeren in een buitenwijk en met het openbaar vervoer naar het centrum te gaan.

Bezienswaardigheden

Napels heeft een oneindig aantal bezienswaardigheden om toeristen te imponeren. Het historische centrum van Napels staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO vanwege de buitengewone waarde. Castelnuovo (Maschio Angioino) is een groot middeleeuws kasteel dat het belangrijkste stadsmuseum bevat, met diverse collecties en een fotogallerij. Het Museo Nazionale di Capodimonte is de Napolitaanse Nationale Gallerij, met collecties van schilderkunst uit de renaissance en de barok van Italiaanse kunstenaars als Caravaggio, Tizian en Giovanni Bellini. Alle bezienswaardigheden zijn goed bereikbaar als u een huurauto tot uw beschikking heeft.

Evenementen & festivals

Napels heeft talrijke evenementen die diep verbonden zijn met een historische en culturele grondslag. Het festival voor San Gennaro, ter ere van Napels beschermheilige, is een fascinerend religieus proces, met rozenblaadjes en zilveren beelden van de heilige. De Pasta show is een internationaal evenement gewijd aan pasta , met tentoonstellingen, debatten, voorstellingen en een kans om een hele verscheidenheid aan producten te proeven.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Napels

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Napels.