Autohuur Olbia

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Rome, Milaan, Catánia, Olbia, Palermo, Cagliari, Napels, Bérgamo
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Olbia

Goedkoop auto huren Olbia Olbia is een stadje in de regio Gallura in het noordoosten van Sardinië (Italië), het op één na grootste eiland – na Sicilië – in de Mediterraanse Zee. De naam van de stad is een aantal keer gewijzigd, Olbia is de officiële naam sinds het einde van het fascisme. De dynamische stad Olbia is het economische centrum in het noordoosten van het eiland. Het is een grote toeristische bestemming met de Costa Smeralda, andere mooie stranden en culturele bezienswaardigheden die je gemakkelijk met een huurauto kunt bezoeken.

Autohuur in Olbia is onmisbaar

Autohuur in Olbia is de belangrijkste, zo niet de enige, manier voor toeristen om de stad en omgeving te verkennen. Olbia is de connectie tussen Sardinië en het Italiaanse vasteland. Er zijn een aantal autowegen vanaf Olbia; de SS131 naar Nuoro en Cagliara; de SS199-E840 naar Sassari; de SS127 naar Tempio Pausania en de SS125 naar Palau. Tijdens uw autohuur in Olbia zult u merken dat de lokale autobestuurders nogal sportief zijn, racend langs de smalle bochtige wegen in de heuvels. Als u een voorzichtige chauffeur bent, kunt u optimaal genieten van uw huurauto. De regio heeft veel te bieden, zoals de wilde rotsachtige kust, ideaal voor wandelaars en klimmers. Ook prachtige zandstranden voor de luie dagen aan zee zijn de moeite waard. U kunt een auto huren en een ontspannen tocht naar Oschiri maken, een klein dorpje bij Olbia met ongeveer 4000 inwoners. De rest van Sardinië is ook goed te bereiken met uw huurauto, hoewel sommige wegen in slechte staat zijn. Wellicht komt het van pas om een 4WD te boeken, of uw boeking uit te breiden met een GPS navigatie systeem.

Bezienswaardigheden

Dankzij de verschillende culturen die zich op het eiland hebben gevestigd, zijn er vele historische plekken te bezoeken, zoals de kerk van San Paolo Apostolo, de basiliek van San Simplicio en de ruïne van een oude Romeinse weg. Overal op het eiland komt u de mysterieuze werken van de oorsponkelijke bewoners van Sardinië tegen, de Nuraghi. De meeste bezienswaardigheden zijn vrij geïsoleerd en daarom is de beste manier om ze te bereiken met de huurauto. Andere bezienswaardigheden zijn het Archeologische Museum met tentoonstelling van een oud Romeins schip en andere kostbaarheden die horen bij de unieke Sardijnse cultuur. Al deze bezienswaardigheden in Olbia en omgeving kun je het beste zien als je gebruik maakt van autohuur. Bij HolidayCars.com kunt u gemakkelijk alle autoverhuurmaatschappijen vergelijken en de huurauto kiezen die het beste bij uw wensen en budget past.

Evenementen & festivals

Olbia's feestdag, ter ere van de heilige San Simplicio, wordt gehouden op 15 mei. Het is een typisch boerenfestijn, dat bezoekers vanuit de hele Gallura regio trekt. Er worden culturele en sportieve evenementen gehouden, er is vuurwerk en een kermis. Una notte sotto le stele, het belangrijkste muziekfestival in de zomer, met bekende Italiaanse en internationale artiesten; Time in Jazz, met verschillende jazzevenementen, artistieke en culturele activiteiten.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Olbia

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Olbia.