Autohuur Cagliari

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Rome, Milaan, Catánia, Olbia, Palermo, Cagliari, Napels, Bérgamo
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Cagliari

Goedkoop auto huren Cagliari Cagliari is de hoofdstad van Sardinië, Italië dat het op één na grootste eiland in de Middellandse Zee is. Sardinië ligt direct ten zuiden van Genua en Corsica, ten westen van Napels. Cagliari is het belangrijkste commerciële en industriële centrum van het eiland en heeft een economisch niveau dat vergelijkbaar is met dat van de noordelijke en centrale Italiaanse steden. Cagliari staat bekend als "De Stad van de Zon", en is populair onder zonaanbidders en strandliefhebbers over de hele wereld.

Rijd door de omgeving van Cagliari met een huurauto

Autohuur in Cagliari is enorm gewild bij toeristen, omdat het de vrijheid geeft om de hoofdstad en de rest van het eiland Sardinië te ontdekken. Er zijn veel stranden, oude steden en charmante dorpjes te ontdekken, die gemakkelijk bereikbaar zijn met een huurauto. U kunt een auto huren in Cagliari en een mooie rit maken naar Oristano, gelegen halverwege langs de westkust, waar veel historische gebouwen te vinden zijn. Wat u niet mag overslaan is Poetto; het langste strand in Italië met wit fijnkorrelig zand, dat zich uitstrekt over 8 kilometer van Sella del Diavolo tot aan de kustlijn van Quartu SantElena. Maakt u gebruik van autohuur in Cagliari, kunt u naar Alghero: een historische stad die bekend staat als 'klein Barcelona' met mooie stranden en heerlijk eten tegen redelijke prijzen.

Met uw huurauto in het centrum

Een auto huren in Cagliari en haar voorsteden is erg leuk, maar rijden tijdens de spits in het centrum van de stad kan beter worden vermeden. Tevens is extra voorzichtigheid geboden bij het navigeren door de smalle straatjes en steile heuvels. Bent u toch in de stad tijdens de spits? Zet uw auto even aan de kant en geniet van de lokale cultuur.

Volop parkeermogelijkheden

Parkeren in Cagliari is prima te doen. Er zijn veel grote parkeergarages in de stad met ruime plaatsen, en sommige van hen bieden ook 24 uurs parkeerdiensten, zoals Parcheggio di Cagliari, Regina Elena - Viale Regina Elena, Amat - Via Cardinale Luigi Amat, Cagliari parkeergelegenheid, Car Service - Via Portovesme, etc. Het is aan te raden om een GPS-systeem mee te nemen of te huren bij het autoverhuurbedrijf, zodat u de parkeerplaatsen makkelijk kunt vinden. U kunt ook overwegen om uw huurauto in Cagliari aan de rand van de stad te parkeren en terug met de bus naar het centrum te gaan. Zo omzijlt u op een slimme manier de spitsuren en kan u de stad zonder stress op u laten inwerken.

Bezienswaardigheden

Cagliari is één van de meest verbazingwekkende oude steden van Italië en heeft toeristen veel bezienswaardigheden te bieden: de kathedraal van Cagliari, gebouwd in de 13e eeuw in Pisane-romaanse stijl en gerenoveerd in 17e en 18e eeuw. De basiliek van San Saturnino, gebouwd in de 5e eeuw, is één van de belangrijkste paleo-christelijke monumenten in Sardinië. Orto Botanico di Cagliari is een botanische tuin met 2000 soorten mediterrane planten, vetplanten en tropische planten.

Evenementen & festivals

Cagliari heeft een lange geschiedenis en rijke cultuur en biedt het hele jaar door evenementen aan. Carnaval van Cagliari, dat elk jaar plaatsvindt in februari voor de vastentijd, is ongetwijfeld één van de hoogtepunten met maskerade, een extravagante parade en een groot feest. Het Festival van Saint Efisio is een parade met diverse folkloristische groepen en onder andere een kostuumshow. Sciampitta bestaat uit muziek-, zang- en dansoptredens van verscheidene artistieke groepen uit Italië en het buitenland.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Cagliari

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Cagliari.