Autohuur Fuerteventura

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Fuerteventura

Fuerteventura is het oudste eiland van de Canarische Archipel en ligt op slechts 115 kilometer van Kaap Jubuy en bestaat uit het hoofdeiland Maxorata of Majorata en het zuidelijke schiereiland Jandía. Het eiland staat vooral bekend om zijn uitgestrekte, goudgele en soms witte stranden. De laatste vulkaanuitbarstingen dateren van zo'n tienduizend jaar geleden.

Auto huren in Fuerteventura

HolidayCars.com biedt autohuur aan op meerdere locaties in Fuerteventura. Als u uw huurauto boekt kunt u er zeker van zijn dat u een auto boekt tegen een scherpe prijs. Dit omdat HolidayCars.com alle autoverhuur aanbieders met elkaar vergelijkt en u de beste prijzen laat zien.

Ontdek Fuerteventura

U kunt vanuit elke kustplaats het binnenland van Fuerteventura gaan ontdekken. U kunt het beste autoverhuur op Fuerteventura voor vertrek regelen en zo geld en tijd besparen. Er waait praktisch altijd een lekkere wind waardoor het niet te warm wordt. Voor de echte actieve strandliefhebber die ervan houdt om heerlijk niets te doen is dit de ideale bestemming.

Rijd met uw huurauto langs fraaie kust

Autohuur is aan te raden, omdat dit de snelste manier is om Fuerteventura te verkennen. Rij vooral eens naar de fraaie kust in het zuiden van het eiland met witte stranden en heerlijke restaurantjes waar u gegrilde sardines kunt eten in een leuk strandtentje met bontbeschilderde tafeltjes en kleine houten stoeltjes. Autohuur is de beste optie om de gehele kust te ontdekken.

Autohuur tip: natuurgebied Los Lobos

El Jable in het uiterste noordoosten is een betoverend duinengebied dat samen met het eiland Los Lobos sinds 1982 een beschermd natuurgebied is. De wandelende duinen schuiven ieder jaar een paar centimeter op. Een auto huren op Fuerteventura stelt u in de gelegenheid om op plekjes te komen die meestal onbereikbaar zijn. Rij eens op uw gemak naar een klein afgelegen strandje en kijk samen met uw geliefde naar de ondergaande zon.

Groen moerasgebied

De mooiste stranden liggen in het noorden en op het schiereiland Jandía. In het uiterste zuiden van het schiereiland ligt rondom de vuurtoren op Playa del Matorral een groen dampend moerasgebied dat vanwege de bijzondere flora tot beschermd natuurgebied is verklaard. Om er te komen is autohuur aan te raden, het natuurgebied ligt behoorlijk afgelegen.

IJzeroxide rood

De Tindaya in het noorden, is een 400 meter hoge vulkaankegel, waarvan de steile hellingen bestaan uit trachiet, een marmerachtig vulkanische gesteente, dat door ijzeroxide rood gekleurd is. Het rode stof van de wegen in de buurt doet uw huurauto geen goed. De autoverhuurders zullen hier echter geen probleem van maken.

Vulkanen verkennen

Autohuur op Fuerteventura is belangrijk wanneer u de vulkanen nader wilt bekijken. Van noord naar zuid wordt het eiland doorsneden door geërodeerde vulkanen. Het midden van het eiland bestaat uit een flessengroen dal en iets meer naar het westen ligt een 722 meter bonkig berglandschap. Uw huurauto brengt u er snel naar toe. Gelukkig maar, een auto huren op Fuerteventura is gewoon prettig.
Tips en ervaringen van onze klanten voor Fuerteventura

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Fuerteventura.