Autohuur Minorca

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Minorca

Menorca is het op een na grootste eiland van de eilandengroep de Balearen en het meest oostelijke puntje van Spanje. De naam is afkomstig van het Latijnse, insula minor, wat kleiner eiland betekent. Met name is het eiland kleiner dan het nabijgelegen eiland Mallorca. Op Menorca zijn meer dan voldoende uitstapjes met de huurauto mogelijk.

Rijd langs de kustlijn met een huurauto

Het eiland is ongeveer 47 km lang en heeft een breedte van 10 tot 19 km. Ideaal om met een huurauto langs te toeren en alle mooie plekjes op te zoeken. Voor de 286 km lange kustlijn liggen 30 eilandjes, waarvan de meeste erg klein zijn. De belangrijkste grootste eilandjes zijn Illa de les Bledes, Illa d'en Colom en Illa de l'Aire. Met mooi weer kunt u op de zuidkust het buureiland Mallorca zien liggen.

Ciutadella de Menorca

Ciutadella de Menorca is de tweede grootste stad op het eiland na Maó. Tijdens de moslimheerschappij was dit de hoofdstad van Menorca tot 1722. De diverse paleizen, kathedralen en kloosters bevinden zich redelijk dichtbij elkaar, waardoor de stad zich uitstekend leent voor een stadswandeling. Wanneer u een huurauto bij heeft, kunt u deze parkeren en genieten van de mooie gebouwen in de stad.

Hoofdstad van Menorca: Mahón

Dit is de hoofdstad van het eiland. Mahón heeft de tweede diepste natuurlijke haven ter wereld. Een traditionele kaas gemaakt op het eiland Queso de Mahón is zelfs vernoemd naar de stad. In het Spaans is Mahón ook de naam van de gele katoen. Indien u hier een auto wilt huren, vergelijk dan autoverhuur op Menorca vóóraf bij HolidayCars.com en boek zonder verborgen kosten.

Oogverblindende stranden van Menorca

Het strand bij de badplaats Cala'n Bosch loopt langzaam in zee af. De westkust van Menorca heeft oogverblindende baaien met mooie stranden. De badplaats Cala Blanca ligt ook aan een van deze mooie baaien. Huur een auto en geniet van de mooie stranden.

Rijd uw huurauto langs prehistorische bouwwerken

Bekende bezienswaardigheden van Menorca zijn de taula en talayot van Trepuco en de Naveta d'es Tudons. Een van de best bewaarde prehistorische bouwwerken op Menorca is Naveta d'es Tudons. De eeuwenoude ruïnes hebben enorme afmetingen en de talayot diende vermoedelijk als grafkamer. Autohuur is handig om er te komen, al was het alleen maar om ontspannen bij te komen van alle indrukken.

Tropisch zwemparadijs Aquapark

Geniet van het comfort van autohuur en bezoek Cala'n Blanes. Dit is een spannend Aquapark met glijbanen. Ook bij Cala'n Bosch vindt u een tropisch zwemparadijs waar u ook kunt gaan karten met de kinderen. Wedden dat ze morgen weer willen?

Barranco D'Algendar: gemakkelijk bereikbaar met autohuur

Een indrukwekkende lange kloof van 8 km lang met wanden van meer dan 50 meter hoogte waar het hele jaar water door stroomt. Autohuur op Menorca is aan te raden om deze bijzondere plek te bereiken. Het openbaar vervoer is geen goede optie.
Tips en ervaringen van onze klanten voor Minorca

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Minorca.