Autohuur Denver

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Denver

Goedkoop auto huren Denver Denver is sinds 1876 de stoere hoofdstad van de staat Colorado in de Verenigde Staten. De stad ligt aan de oostelijke flanken van de Rocky Mountains. Van oorsprong is het een stad van goudzoekers. Denver heeft een klimaat met vier verschillende seizoenen. Het weer in de omgeving van de stad wordt voornamelijk bepaald door de Rocky Mountains die u in het vliegtuig al ziet liggen. Indien u een auto wilt huren, dan kunt u dit het beste vooraf via HolidayCars.com boeken voor Denver International Airport (DIA).

Een auto huren in Denver

Een huurauto in Denver is gemakkelijk te regelen via HolidayCars.com. Omdat we alle aanbieders van huurauto's en de beschikbaarheid met elkaar vergelijken kunt u gemakkelijk een keuze maken en betaalt u de scherpste prijs. Autohuur tip: boek uw huurauto tot 6 weken van tevoren om extra te besparen op de kosten. Naarmate de ophaaldatum dichterbij komt, wordt het aanbod schaarser en gaan prijzen omhoog.

Winkelen in Denver

Denver is een moderne stad waar u geweldig kunt winkelen. Niet te ver van het centrum kunt u in een van de voordelige malls als Cherry Creek Mall, Park Meadows Mall, Flatiron Crossing en nog een paar kleinere malls als Aurora Mall, Buckingham Square, Westminster Mall voordelig shoppen. De malls liggen in de buitenwijken dus is een huurauto onmisbaar. Vervoer er naar toe hoeft niet duur te zijn. Autohuur in Denver is voordelig.

Naar de Rocky Mountains met uw huurauto

De meeste Nederlanders komen naar het westen van Amerika om de indrukwekkende natuur te zien zoals Arches National Park, de Grand Canyon of Monument Valley. De Rocky Mountains vormt de Continental Divide, de waterscheiding tussen de rivieren die enerzijds in de Atlantische Oceaan en de Noordelijke IJszee en anderzijds in de Grote Oceaan uitmonden. Een auto huren in de Verenigde Staten is door de enorme afstanden vaak noodzakelijk.

Ship Rock en Creation Rock

Red Rocks is een openlucht amfitheater, ongeveer 24 kilometer ten westen van Denver. Het amfitheater bestaat uit twee hoge monolieten die 250 miljoen jaar geleden zijn gevormd. De monolieten, Ship Rock en Creation Rock, bestaan uit okerkleurig zandsteen en zorgen voor een wonderlijke akoestiek. Om er te komen is autohuur aan te raden, de monolieten liggen behoorlijk afgelegen.

Rijd naar Estes Park met uw huurauto

Estes Park is een dorp dat aan de rand ligt van het Rocky Mountain National Park. Het dorp is klein en kun je lopend bezoeken, het park is groot en een auto is onmisbaar. De man van de autoverhuur in Denver zei dat veel mensen de fout maken in de auto te blijven zitten. Dat kan natuurlijk door het comfort van de huurauto komen, maar even uitstappen is wel aan te raden. U kunt veel beter het wild lopend bekijken dan vanachter het raam van een huurauto.
Tips en ervaringen van onze klanten voor Denver

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Denver.