Budget Budget Autohuur Verenigde Staten

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Budget Goedkoop auto huren Verenigde Staten

Budget Goedkoop auto huren Verenigde Staten

Bent u op zoek naar voordelige autohuur tegen gunstige voorwaarden?

Bij holidaycars.com kunt u eenvoudig alle beschikbare autoverhuurders waar ook ter wereld met elkaar vergelijken, zodat u altijd een huurauto vindt die het beste aansluit bij uw wensen. Boek veilig en vertrouwd voor vertrek, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Profiteer van superscherpe all-inclusive tarieven voor autohuur met laagste prijsgarantie, zodat u nooit te veel betaalt. Onze NoRisk Garantie biedt een volledige terugbetaling van uw eigen risico en verzekert u van zorgeloze autohuur. U kunt ook kiezen voor een annuleringsverzekering waarmee u uw reservering kunt annuleren tot aan het moment van ophalen, zonder hiervoor te betalen.

Voor vragen of assistentie kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij onze klantenservice.

Twijfelt u nog? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan.

Een auto huren is nergens zo eenvoudig en voordelig als bij holidaycars.com!

Budget ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Budget met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Budget te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Budget eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Budget

Onze klanten beoordelen Budget met een gemiddelde score van 6.9. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Budget. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

02-04-2020

bij Budget in Houston airport
We kregen de auto de we gereserveerd was en het was een vrij nieuwe auto.
Ik zal zelf nooit meer bij budget reserveren. Ten eerste proberen ze van allerlei verzekeringen aan te smeren. Als je zegt dat we een uitgebreid pakket hebben wordt je alleen maar gezegd dat zij de basis hebben en dat dat onverstandig was. Als je dan zegt welke verzekeringen hebt komen de namen niet overeen met wat zij noemen en ze wilden ook geen uitleg geven. Ook wilde ze dat we een Tollpas aansmeren terwijl we Houston alleen uitgingen. Ik had toevallig nog een kaart van de tollwegen en toen zeiden ze snel: oh ja je hoeft dat niet te nemen. Daarnaast heb je de keus voor aftanken door budget of zelf te doen voordat je de auto weer inlevert (vol of leeg inleveren) Zij gaven aan heel goedkoop te zijn: 3 dollar terwijl het maar 2,10 dollar kost bij de pomp. We hadden daarvoor niet gekozen maar we hadden 0,4 liter te weinig getankt (tja ik denk dat ze de tank heeeeel vol hebben gegooid) en daarvoor rekende ze 10 dollar per liter. Echte afzetterij. Het staat er wel in, in de kleine lettertjes. Later werd toch voor een verzekering 80 dollar afgerekend. Geen idee waarvoor want we hadden gezegd dat we geen verzekering hoefden maar blijkbaar moet je dat altijd betalen. (stond ook met kleine letters in de overeenkomst) Al met al ga ervan uit dat boven de kosten die je al betaald hebt nog eens 90 euro bovenop komt. Ik vond ze erg onvriendelijk zeker toen ik opheldering ging vragen. Dus geen budget meer.
11-04-2018

bij Budget in San Francisco airport
Very nice car, almost brand new, very complete and luxurious, ample room for all five of us. Returnijg car is a breeze and very convenient. Car rental is very well located at the end of the skytrain to all terminals
Pick up, have it ready when we arrive after a long flight. The offer for petrol is really not a good deal despite what we were told at the desk. The additional insurances offers are always annoying.
15-12-2017

bij Budget in Chicago
De geboekte auto gekregen die was aangevraagd
Beste Desiree bij het ophaal punt in chicago waar we de auto hadden besproken wisten ze van niks op wasby ave , er stond geen auto klaar, ze verklaarde dat hun geen coprute afdeling zijn maar dat we naar een ander ophaal punt toe moesten die wel wereld aanvragen behandelen , daarvoor moesten we een taxi nemen en hopen dat ze daar nog een auto beschikbaar haden, dit heeft ons wel een halve dag gekosten en incl taxi kosten van $ 20,-. Dus had er bij onze aanvraag beter opgelet moeten worden, dat dit een bijkantoor was en geen hoofd verhuur punt. Verder heeft het hoofd verhuur punt ons geweldig geholpen, daar ben ik ze erg dankbaar voor . Mvg hans
08-11-2016

bij Budget in Los Angeles, Verenigde Staten
vrijwel alles positief, makkelijk bereikbaar met shuttle, en ook weer makkelijk terug te vinden voor het inleveren, nette auto voor een scherpe prijs en geen aggressieve verkopers die je services willen verkopen die je niet nodig hebt
de wachttijd bij het afhalen viel een beetje tegen omdat er veel klantn tegelijk binnenkwamen, en de ruitensproeier van de auto was leeg wat snel werd opgelost, ik zou de volgende keer gewoon weer bij Budget huren