Thrifty Thrifty Autohuur Verenigde Staten

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Thrifty Goedkoop auto huren Verenigde Staten

Thrifty Goedkoop auto huren Verenigde Staten

Bent u op zoek naar voordelige autohuur tegen gunstige voorwaarden?

Bij holidaycars.com kunt u eenvoudig alle beschikbare autoverhuurders waar ook ter wereld met elkaar vergelijken, zodat u altijd een huurauto vindt die het beste aansluit bij uw wensen. Boek veilig en vertrouwd voor vertrek, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Profiteer van superscherpe all-inclusive tarieven voor autohuur met laagste prijsgarantie, zodat u nooit te veel betaalt. Onze NoRisk Garantie biedt een volledige terugbetaling van uw eigen risico en verzekert u van zorgeloze autohuur. U kunt ook kiezen voor een annuleringsverzekering waarmee u uw reservering kunt annuleren tot aan het moment van ophalen, zonder hiervoor te betalen.

Voor vragen of assistentie kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij onze klantenservice.

Twijfelt u nog? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan.

Een auto huren is nergens zo eenvoudig en voordelig als bij holidaycars.com!

Thrifty ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Thrifty met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Thrifty te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Thrifty eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Thrifty

Onze klanten beoordelen Thrifty met een gemiddelde score van 7.1. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Thrifty. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

07-09-2018

bij Thrifty in Miami airport
Perfect service for a good price!
14-04-2018

bij Thrifty in Seattle airport
good service and personel,
11-04-2018

bij Thrifty in Los Angeles airport
Meedenken bij verhuurmogelijkheden
Begeleiding bij auto uitzoeken
14-03-2018

bij Thrifty in Sanford airport
Zeer vriendelijke ontvangst en hulp.
01-03-2018

bij Thrifty in Seattle airport
snelle service zowel bij het afhalen als het terugbrengen
Meer uitleg over de auto
26-07-2017

bij Thrifty in Sanford airport
Prima auto, schoon, technisch in tip top conditie. Behandeling aan de balie was uitstekend. Werd zelfs een mooie upgrade aangeboden. Heb ik niet aangenomen, stom van mij.
Volgens de huurvoorwaarden zou de auto afgetankt zijn. Dat was niet zo. Slechts een kwart vol. Daar kwam ik onderweg achter. Kwam 's avonds laat aan, ken de weg niet, heb daarom langs de weg getankt en ben door gereden. Moest naar Ocala. Twee uur rijden.
19-02-2017

bij Thrifty in Newark airport
Na de keuze voor een auto met USB konden we de sleutel van de auto niet vinden waarna we een andere auto met USB in een hogere klasse (full ipv. intermediate) zonder extra kosten kregen. Buiten de vraag of we alvast een volle tank benzine wilde nemen (zodat we bij terugkomst niet een volle tank hoefde aan te leveren - is wat duurder dan zelf tanken maar het verschil is niet dusdanig groot en we hebben daar dan ook voor gekozen; wordt overigens pas aan het eind bij het inleveren afgerekend), kregen we geen overige vragen over verzekeringen. Wel een vraag over ezpass (eenvoudiger bij tol - hebben we niet gedaan) maar gezien de hoeveelheid tolwegen in de regio is dat logisch. Inleveren ging binnen enige minuten.
Het ophaal/inleverpunt is voor meerdere maatschappij en Thrifty en Dollar hebben dezelfde eigenaar dus werden we geholpen door iemand met een Dollar aanduiding (zowel bij het ophalen als invleveren van de auto) opgespeld. Het zou wat handiger zijn als het duidelijk is dat een Dollar medewerker ook voor Thrifty werkt (het leverde overigens geen vertraging op).
23-10-2016

bij Thrifty in Kona, Verenigde Staten
quick and good service, nice and friendly, correct, very close to airport
dont take GPS because it is expensive, and roads on Hawaii are easy... buy a map in every supermarket for only 5 dollar...
25-07-2016

bij Thrifty in Las Vegas, Verenigde Staten
When we arrived, they told us our company booked this car with the obligation to pay for a full tank of gas at pickup (you could return empty, which obviously never happens, mine was 2/3 full). This is a huge extra cost when you just rent your car for a couple of days.