Alamo Alamo Autohuur Verenigde Staten

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Alamo Goedkoop auto huren Verenigde Staten

Alamo Goedkoop auto huren Verenigde Staten Amerika is één van de belangrijkste toeristische bestemmingen in de wereld. Het land beschikt over dichtbevolkte steden en uitgestrekte, onbewoonde, verbluffend mooie natuurgebieden. Amerikaanse steden werden gebouwd voor auto's en zijn uitgegroeid tot grote steden zoals Los Angeles, Atlanta en Miami, waar het openbaar vervoer zeer beperkt is en autohuur de meest praktische manier is om het land te verkennen. Als u een auto wilt huren is Alamo Amerika zeker één van de beste autoverhuurders die u zou moeten overwegen.

Auto huren in Amerika via Alamo

Alamo Amerika is te vinden op grote stadslocaties en luchthavens overal in het land, waar u gemakkelijk uw huurauto kunt ophalen en terugbrengen, zoals op de luchthaven van Atlanta, Boston airport, Chicago airport, Denver International Airport, Las Vegas airport, Los Angeles airport, Miami Airport, Newark Airport, Orlando airport, enz. Op de meeste luchthavens zijn de autoverhuur kantoren 24 uur per dag open. De huurauto's van Alamo Amerika zijn maximaal 9 maanden oud. Daarnaast kunt u bij Alamo Amerika online inchecken, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het ophalen van de auto. Deze service van Alamo Amerika is te vinden op de grote luchthavens in Amerika.

Huurauto bij HolidayCars.com

Als u een huurauto boekt van Alamo Amerika via HolidayCars.com, kunt u dezelfde service van hoge kwaliteit verwachten maar dan tegen goedkopere tarieven. Indien u een locatie en een datum heeft gekozen, kunt u in onze vergelijkingstabel de tarieven, mogelijkheden en voorwaarden van Alamo Amerika vergelijken met andere autoverhuurders in Amerika.
Alamo ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Alamo met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Alamo te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Alamo eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Alamo

Onze klanten beoordelen Alamo met een gemiddelde score van 8.3. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Alamo. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

07-12-2018

bij Alamo in Fort Lauderdale airport
Vriendelijke medewerkers hele goede service!
Geen negatieve punten
05-12-2018

bij Alamo in Tampa airport
medewerker gaf duidelijke uitleg van wat het contract inhield (we hadden vooraf geboekt) en welke opties we nog aanvullend hadden. Was prima. Inleveren auto ging prima en heel soepel en snel, goede controle en geen gedoe.
Bij afhalen auto was het druk met mensen die een auto kwamen ophalen en er waren maar twee medewerkers, waarvan een niet goed ingewerkt, waardoor het wat langer duurde eer we auto konden meenemen. Op het bijgeleverde foldertje stond ook een Alamo locatie bij de haven vermeld. Aangezien wij aansluitend vanuit Tampa, vanuit de haven, op een cruise zouden vertrekken, wilden wij graag onze auto ook daar inleveren. hiervoor belden wij het aangegeven nummer, maar dat werd niet opgenomen. Een ander nummer (dat op de folder stond) maar gebeld, maar na een moeizaam en niet super klantvriendelijk gesprek kregen wij te horen dat die locatie niet (meer) bestond. Beetje slordig....
28-11-2018

bij Alamo in Houston airport
De service van het personeel is uitstekend! Wij hadden een aantal foutjes op de rekening gevonden, waarna ik dit had aangegeven bij een werknemer achter de service balie. Hij schoot mij te hulp en zodoende geen problemen ervaren. Fouten maken is menselijk, je onderscheidt je door de manier waarop je het oplost! Verder werd ik snel en vriendelijk geholpen Ook is de bereikbaarheid en de openingstijden goed.
Toch een minpuntje gevonden: Maak het voor de klanten makkelijker om een auto langer dan een maand te huren. Wij hebben de auto voor 3 maanden nodig en moeten dit contract elke maand eindigen en verlengen. Onnodige moeite voor beide partijen naar mijn mening
23-11-2018

bij Alamo in Las Vegas airport
American efficiency at collecting and at drop off at the airport! Speed and kind employees. Via Holiday Cars the car is fully ensured (inclusif own risk), that speeds up the whole procedure as well.
No improvements necessary!
20-11-2018

bij Alamo in Houston airport
Alamo staff was very helpful and friendly. Showed interest and could tell information about how to drive to and from airport. We had the option to select a car ourself and car was excellent. Would definetly book again with Alamo. Great service!
Continue delivering this great service!
09-11-2018

bij Alamo in Tampa airport
Excellente service, vriendelijke mensen
18-10-2018

bij Alamo in Phoenix Sky Harbor airport
Zeer goede service bij het ophalen en inleveren van de auto.. Zal zeker aanbevelen bij vrienden.
13-10-2018

bij Alamo in Sanford airport
We were on our way in just a few minutes. They asked about extra insurance, but didn't push it, so that's cool.
03-10-2018

bij Alamo in Dallas Fort Worth airport
within 5 minutes after checking in, driving away with the car. No extras taken. Own US GPS (toll roads avoiding set), own Rand Mcnally maps, No road side assistance,. taking a calculated rsik off course
24-09-2018

bij Alamo in Los Angeles airport
Gevarieerde stad. Veel te doen