Avis Avis Hyrbil

Sök, jämför och boka din hyrbil

Populära resmål: Palma de Mallorca, London, Los Angeles, Barcelona, Las Vegas, Lissabon, Málaga, Rom
Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Ändra eller avboka gratis

Upp till 48 timmar före upphämtning

Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Avis Hyrbil

Letar du efter en billig hyrbil med fördelaktiga villkor?

På holidaycars.com jämför vi alla tillgängliga hyrbilsföretag för alla resmål, så att du alltid kan hitta en bra hyrbil som passar dina behov. Boka säkert och tryggt före avresan så att du inte råkar ut för några obehagliga överraskningar senare.

Utnyttja våra kompletta hyrbilspriser med bästa prisgaranti, så att du aldrig behöver betala för mycket. Vår riskfrigaranti ger dig 100 % tillbaka på överskottet och garanterar dig en bekymmersfri bilhyresupplevelse. Du kan även teckna ett avbokningsskydd, med vilket du kan avboka din reservation fram till upphämtningstiden utan några ytterligare kostnader.

Om du har frågor eller behöver hjälp kan du nå vår kundtjänst dygnet runt via telefon, e-post och livechatt på ditt eget språk.

Tvekar du fortfarande? Be om en gratis offert!

Hyr en bil från holidaycars.com: fler alternativ, lägre priser och utmärkt service!

Avis recensioner och erfarenheter

Din erfarenhet när du hyr en bil är viktigt för oss. Det är därför vi håller koll på realtidspriser, alla olika villkor för tjänsten och tillgängliga hyrbilar från Avis och jämför den med över 800 andra biluthyrningsföretag. Vi ber också våra kunder om information om deras erfarenheter med sitt val av hyrbilsvarumärke. Detta hjälper dig att göra rätt val

Detta är vad våra kunder tycker om Avis

Våra kunder betygsatte Avis med ett genomsnitt på 7.0. Vi har också bett dem att förklara detta betyg och de har sagt detta om Avis i sina recensioner på sistone. Läs vad de har att säga:

27-04-2017

hos Avis i Kiruna flygplats, Sverige
Smidigt och funktionellt! Pigg och vänlig personal!
Lite smidigare väg att köra sitt bagage ut till hyrbilsparkeringen. Mysigare avskild matservering i avgångshallen. Skidbox till minibussarna man hyr.
27-07-2016

hos Avis i Ancona, Italien
Bra mottagande. Smidigt och enkelt och vi blev uppgraderade
Lättare att boka barnstolar på internet direkt
26-07-2016

hos Avis i Paris, Frankrike
Enkelt att hitta på Avis på flygplatsen, tjänstvillig personal, bilen i bra skick (ren och städad) när vi hämtade den. Bara positivt!!
13-07-2016

hos Avis i Beziers, Frankrike
Snabb uthämtning och enkelhet i det som skulle fyllas i! Trevlig personal på plats vid utlämningen Lätt att hitta till kontoret och lätt att hitta bil efter uthämtningen
Tydligare anvisningar vi återlämning Vi kom när kontoret ej var öppet och då kunde det funnits tydligare information om vart bilen skulle ställas, vart nyckeln skulle lämnas och påminnelse om att kontrollera bensinnivå, ev skador mm Kanske påminna om att fota bilen både före och efter så att man kan ha underlag som styrker skador / icke skador. Soptunna / soptunnor närmre där man lämnar och kanske ett tips "- städa ur din bil här". Karta över området.. -här är du -Här slänger du skräp -Här lämnar du nyckeln mm. - Mycket negativt var att restaurangten / kiosken på flygplatsen var stängd och då det blev försening så var sällskapet helt utan vatten, något att äta mm. Här hade det varit perfekt att få reda på det innan man lämnade bilen så kunde man vänt om och åkt till närmaste inköpsstället. När det dessutom var väldigt ont om dryck och mat på det försenade Ryan Air planet så var det en hungrig och matt grupp som tyckte att avslutet på en annars perfekt resa, var ganska kass pga hunger och törst
22-04-2016

hos Avis i Milano, Italien
Större bil än bokad med gps.
ingen spolarvätska i bilen allmänt sliten och bucklig bil
21-02-2015

hos Avis i Lissabon, Portugal
Smidig hantering då bilen hämtades och lämnades!