Avis Avis Hyrbil

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Kunderna älskar oss
Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Ändra bokningen kostnadsfritt
Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Inga extra avgifter

Avis Hyrbil

Avis Hyrbil

Letar du efter en billig hyrbil med fördelaktiga villkor?

På holidaycars.com jämför vi alla tillgängliga hyrbilsföretag för alla resmål, så att du alltid kan hitta en bra hyrbil som passar dina behov. Boka säkert och tryggt före avresan så att du inte råkar ut för några obehagliga överraskningar senare.

Utnyttja våra kompletta hyrbilspriser med bästa prisgaranti, så att du aldrig behöver betala för mycket. Vår riskfrigaranti ger dig 100 % tillbaka på överskottet och garanterar dig en bekymmersfri bilhyresupplevelse. Du kan även teckna ett avbokningsskydd, med vilket du kan avboka din reservation fram till upphämtningstiden utan några ytterligare kostnader.

Om du har frågor eller behöver hjälp kan du nå vår kundtjänst dygnet runt via telefon, e-post och livechatt på ditt eget språk.

Tvekar du fortfarande? Be om en gratis offert!

Hyr en bil från holidaycars.com: fler alternativ, lägre priser och utmärkt service!

Avis recensioner och erfarenheter

Din erfarenhet när du hyr en bil är viktigt för oss. Det är därför vi håller koll på realtidspriser, alla olika villkor för tjänsten och tillgängliga hyrbilar från Avis och jämför den med över 800 andra biluthyrningsföretag. Vi ber också våra kunder om information om deras erfarenheter med sitt val av hyrbilsvarumärke. Detta hjälper dig att göra rätt val

Detta är vad våra kunder tycker om Avis

Våra kunder betygsatte Avis med ett genomsnitt på 6.7. Vi har också bett dem att förklara detta betyg och de har sagt detta om Avis i sina recensioner på sistone. Läs vad de har att säga:

04-04-2020

hos Avis i Nis airport
Det fanns inget positivt med den uthyrningen via Holiday cars. Skött så dåligt att jag inte hämtade ut bilen utan fixade egen hyrbil!
Kontaktade er support via +31 numret i Holland varken jag eller Avis agenten förstod vad supporten förklarade då hon pratade extremt svårförstårlig engelska. Avis hade endast fått över 20 euro för 1 veckas hyra men inget för helgörsäkringen. Betalade in 100 euro totalt. Er försäkring fungerar ej i Serbien så man åker på att betala den 1 gång till lokalt. Svårt att hitta var man ska skicka reklamationer till på er hemsida.
27-12-2018

hos Avis i Kiruna airport
Smidigt och funktionellt! Pigg och vänlig personal!
Lite smidigare väg att köra sitt bagage ut till hyrbilsparkeringen. Mysigare avskild matservering i avgångshallen. Skidbox till minibussarna man hyr.
26-03-2018

hos Avis i Paris Charles de Gaulle airport
Enkelt att hitta på Avis på flygplatsen, tjänstvillig personal, bilen i bra skick (ren och städad) när vi hämtade den. Bara positivt!!
22-12-2017

hos Avis i Milan Malpensa airport
Större bil än bokad med gps.
ingen spolarvätska i bilen allmänt sliten och bucklig bil
21-10-2016

hos Avis i Lissabon, Portugal
Smidig hantering då bilen hämtades och lämnades!