Alamo Alamo Hyrbil

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Kunderna älskar oss
Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Ändra bokningen kostnadsfritt
Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Inga extra avgifter

Alamo Hyrbil

Alamo Hyrbil

Letar du efter en billig hyrbil med fördelaktiga villkor?

På holidaycars.com jämför vi alla tillgängliga hyrbilsföretag för alla resmål, så att du alltid kan hitta en bra hyrbil som passar dina behov. Boka säkert och tryggt före avresan så att du inte råkar ut för några obehagliga överraskningar senare.

Utnyttja våra kompletta hyrbilspriser med bästa prisgaranti, så att du aldrig behöver betala för mycket. Vår riskfrigaranti ger dig 100 % tillbaka på överskottet och garanterar dig en bekymmersfri bilhyresupplevelse. Du kan även teckna ett avbokningsskydd, med vilket du kan avboka din reservation fram till upphämtningstiden utan några ytterligare kostnader.

Om du har frågor eller behöver hjälp kan du nå vår kundtjänst dygnet runt via telefon, e-post och livechatt på ditt eget språk.

Tvekar du fortfarande? Be om en gratis offert!

Hyr en bil från holidaycars.com: fler alternativ, lägre priser och utmärkt service!

Alamo recensioner och erfarenheter

Din erfarenhet när du hyr en bil är viktigt för oss. Det är därför vi håller koll på realtidspriser, alla olika villkor för tjänsten och tillgängliga hyrbilar från Alamo och jämför den med över 800 andra biluthyrningsföretag. Vi ber också våra kunder om information om deras erfarenheter med sitt val av hyrbilsvarumärke. Detta hjälper dig att göra rätt val

Detta är vad våra kunder tycker om Alamo

Våra kunder betygsatte Alamo med ett genomsnitt på 8.0. Vi har också bett dem att förklara detta betyg och de har sagt detta om Alamo i sina recensioner på sistone. Läs vad de har att säga:

09-11-2018

hos Alamo i Tampa airport
Vi hade en envägshyra från Tampa till New Orleans, allt gick väldigt smidigt både vid hämtning på flygplatsen i Tampa och återlämning i N.O. Priserna var väldigt bra, vilket gjorde det möjligt för oss att hyra en Ford Mustang Cab. vilket gjorde dom många milen till en skön upplevelse!
27-10-2018

hos Alamo i Gothenburg Landvetter airport
Det går alltid utmärkt snabbt att hyra bil hos Alamo i GOT. Inga långa köer, inga omständiga formulär eller behov av att repetera information. Smidigt helt enkelt.
10-09-2018

hos Alamo i Miami airport
Inga köer när vi kom fram till uthyrningsdisken. Smidigt att ta sig till bilarna. Bilen var klar snygg och fräsch. Bra anvisningar att komma ut ur garaget, samt mycket trevlig personal. Jättesmidigt att återlämna bilen. ingen väntetid alls. Många olika bilmodeller att välja på dessutom.
Jag tycker inte att något behöver förändras.
09-09-2018

hos Alamo i San Juan airport
Det var enkelt att boka, text på svenska och lättöverskådliga bilalternativ till en bra prisbild..och att hämta bilen gick klanderfritt och snabb service,och vi fick en uppgraderad bil mot vad vi beställt,för att den modellen inte fanns inne,det kallar jag god service..och att bilen fungerade klanderfritt hela perioden och med utmärkt AC..och det gick fort att lämna tillbaka och få den godkänd..
Jag kunde inte själv ha byggt upp en bättre logistik..så här går jag bet..
09-09-2018

hos Alamo i Miami airport
Vi fick mycket bra hjälp då vi hämtade bilen, Vi ville uppgradera oss då vi inte tyckte hyrd bil passade oss. Inga problem sa Christian på kontoret och hjälpte oss. Han var mycket trevlig och hjälpsam. Tack! Snabb handläggning när bilen lämnades tillbaka.
All var bra.
30-04-2018

hos Alamo i San Francisco
Mycket nöjd med bilhyran. Vi fick en fin bil och allting funkade fantastiskt bra
10-04-2018

hos Alamo i Palma de Mallorca airport
Mycket trevlig personal, snabb och tydlig hantering samt inga dolda avgifter eller andra obehagliga överraskningar! Supernöjd!
22-11-2017

hos Alamo i Las Vegas airport
Lätt att hämta ut bilen.
Bättre förstå vad för sorts bil man får vid utlämningen, storek, antal väskor. Bättre belysning när det är mörkt.
17-11-2017

hos Alamo i Stockholm Arlanda airport
Det var kanon bra det är bara dåligt information var man skall hämta bilen osv annars gick det ju jätte bra personalen var jätte hjälpsamma. Hittar jag sådana priser i fortsättningen hos är så kommer jag hyra flera ggr.
Skriv tydlig att man ska fortsätta till Terminal 2 och bilen hämtas där!!!
04-09-2017

hos Alamo i Fort Lauderdale airport
Helpful staff, GPS didn't work but we get a portable directly