Green Motion Green Motion Hyrbil

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Kunderna älskar oss
Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Ändra bokningen kostnadsfritt
Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Inga extra avgifter

Green Motion Hyrbil

Green Motion Hyrbil

Letar du efter en billig hyrbil med fördelaktiga villkor?

På holidaycars.com jämför vi alla tillgängliga hyrbilsföretag för alla resmål, så att du alltid kan hitta en bra hyrbil som passar dina behov. Boka säkert och tryggt före avresan så att du inte råkar ut för några obehagliga överraskningar senare.

Utnyttja våra kompletta hyrbilspriser med bästa prisgaranti, så att du aldrig behöver betala för mycket. Vår riskfrigaranti ger dig 100 % tillbaka på överskottet och garanterar dig en bekymmersfri bilhyresupplevelse. Du kan även teckna ett avbokningsskydd, med vilket du kan avboka din reservation fram till upphämtningstiden utan några ytterligare kostnader.

Om du har frågor eller behöver hjälp kan du nå vår kundtjänst dygnet runt via telefon, e-post och livechatt på ditt eget språk.

Tvekar du fortfarande? Be om en gratis offert!

Hyr en bil från holidaycars.com: fler alternativ, lägre priser och utmärkt service!

Green Motion recensioner och erfarenheter

Din erfarenhet när du hyr en bil är viktigt för oss. Det är därför vi håller koll på realtidspriser, alla olika villkor för tjänsten och tillgängliga hyrbilar från Green Motion och jämför den med över 800 andra biluthyrningsföretag. Vi ber också våra kunder om information om deras erfarenheter med sitt val av hyrbilsvarumärke. Detta hjälper dig att göra rätt val

Detta är vad våra kunder tycker om Green Motion

Våra kunder betygsatte Green Motion med ett genomsnitt på 5.2. Vi har också bett dem att förklara detta betyg och de har sagt detta om Green Motion i sina recensioner på sistone. Läs vad de har att säga:

10-09-2018

hos Green Motion i San Jose airport
Vårt flyg var försenat och en väska kom aldrig fram vilket gjorde att hyrbilsfirman hade stängt. Dagen efter kontaktade jag dem och de var snabba med att ordna en ny bil till oss så vi kunde komma iväg. Bilen var helt enligt förväntningarna och fungerade felfritt! Lämningen var också supersmidigt då de skjutsade oss efter vi lämnat bilen till flygplatsen (ingick). Trevlig, kunnig och fin personal. Hjälpte oss att tömma bilen och lät oss låna toalett att byta om på och göra oss klara för hemfärd.
skulle varit bra om de haft en disk på flygplatsen så man kunde pratat med någon direkt när vi var försenade. Massa andra hyrbilsfirmor hade det.
19-08-2018

hos Green Motion i Warsaw Chopin airport
Snabbt och bra service
Bilen ej fulltankad
30-01-2018

hos Green Motion i Edinburgh airport
- Mycket trevlig bil att köra - vänlig personal vid hämtningen av bilen och hjälpsam person vid ilastningen av vårt bagage - lätt hitta till utlämningsstället och tät busstrafik till terminalen - snabb returcheck
- vid betalning / deposition vore det bra om ni även kunde ha en kortterminal som godkänner signering, om man glömt sin pinkod då ni inte tar kontanter - gärna en skylt som talar om att man skall köra vänster till RETURN CARS
17-04-2017

hos Green Motion i London Heathrow airport
bra bil
pålitligare transfer bättre information om transfer kortare kö
12-12-2016

hos Green Motion i London, Storbritannien
Nice staff. Personal attention.
More staff. Had to wait 25 minutes to get the car.