Hyrbil Nice flygplats

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Hyrbil Nice flygplats

Det bra läget som Nice flygplats har gör staden till en toppdestination för turister. Utöver att vara ett bra resmål att utforska är det även en perfekt start för en bilresa.

Var uppmärksam på de lokala parkeringsreglerna. De här reglerna kan skilja sig från stad till stad och ibland även mellan stadsdelar. Även om det först kan verka dyrt att parkera på en parkeringsgarage är det oftast det smartaste att göra. Det är säkrare för bilen och du riskerar inte att bryta mot några parkeringsregler här.

En hyrbil i Nice flygplats behöver inte bli så dyr. Jämför hyrbilar i tid för att få bäst erbjudande.

Det är väldigt enkelt att flyga och köra till Nice flygplats. För detta föreslår vi att du väljer ett av våra hyrbilskontor direkt i anslutning till flygplatsen. Om du flyger kan du sedan enkelt hämta din hyrbil på flygplatsen. Därifrån kan du sedan köra till hotellet eller lägenheten. I slutet av semestern återlämnar du sedan bilen på flygplatsen.

Om du har frågor kring din bokning i Nice flygplats kontaktar du oss bara så hjälper vi dig gärna och ger dig tips och information.

Tips och upplevelser i Nice flygplats

Våra kunder har betygsatt Nice flygplats med ett medel på 8.7 baserat på en 11-skala, och det här är de senaste tipsen, upplevelserna och höjdpunkterna.

14-01-2020

sier:
Nice är perfekt under vintern. Bra klimat och trevlig stämning. Strandpromenaden är ett guldkorn, där kan du promenera, simma, jogga, åka skateboard eller bara sitta och njuta. Bor gör man tex på Hotel Suisse, med en fantastisk utsikt över hela Nicebukten och en härlig kvällssol att njuta av. På kvällen går man ut och äter fisk, Moule Marinière, ostron eller annat gott på någon av stadens fantastiska restauranger. Det finns gott om barer och dansställen att fortsätta festen på efter det.
12-08-2019

sier:
1. En resa upp till St. Paul, ströva omkring i stan och avsluta med en lunch på torget. Om tiden medger även ett besök på Foundation Maeght. 2. Återresan till Nice bör ett besök hinnas med på varuplatsen Polygonen i Cagnes sur Mère. 3. En sakta bilresa utefter strandvägen västerut från Nice till St. Raphael/St. Trophé är en upplevelse utöver det vanliga. Vindlande vägar utefter Medelhavet förbi Cannes, Mandelieu la Napoule, Esterelmassivet och ner till slutmålet. Har man tid och vilja kan man fortsätta hela vägen till Marseilles. 4. En utflykt upp i bergen till parfymstaden Grasse är också att rekommendera. Numera går det motorväg större delen, men de mindre vägarna är att föredra om man tycker om bilkörning. 5 Har man tid över fortsätter man Route Napoleon efter Grasse ytterligare norrut på vindlande vägar förbi många underbara orter. 6. Min favorit är en resa till Lorgue och Draguignan och besök på otaliga vingårdar som är öppna överallt i distriktet. Ett besök på Maison de Vin i Les Arcs. och middag.
21-05-2019

sier:
Boka första och sista natten, välj vilt de andra dagarna.
19-05-2019

sier:
Hela rivieran är fin. Vi bodde i charmiga st cyr sur mer. Där finns fina stränder, god mat i le leques och uppe på Castellet. Castellet är ett riktigt turistställen men väl värt ett besök, speciellt om man vill äta. Långa näsan heter ett ställe på svenska, kan tyvärr inte hur det stavas på franska. Vingårdar i massor, vi var på moulin de la roque som ligger utmed motorvägen till toulon. Riktigt goda viner från ca 5€ och uppåt. Några mil längst kusten finns mysiga casiss som trots mycket turister är väl värt ett besök. Härlig resa!!
05-10-2018

sier:
Absolut höjdpunkt är att ta hyrbilen till strandpromenaden (Croisette) i Cannes. Så otroligt fin sandstrand o turkosfärgat hav, perfekt för en dag med strandhäng. På eftermiddagen är det bara till att gå rakt över gatan så finns det shopping och mysiga restauranger i mängder. //Dan
03-10-2018

sier:
Tyckte om att besöka slottet i den gamla staden till Cagnes sur mer. Åt goda musslor på en enkel restaurang nära stranden i Cagnes Sur mer. En annan trevlig restaurang har trerätters meny för en okej peng, Chef David. God mat och snygg kock ;)
18-09-2018

sier:
Monaco givetvis. Hyr en bil och åk längs kusten, finns många fina vikar att bada i. Gamla stan i Nice är väldigt trevlig att strosa runt i, finns även en marknad som är trevlig. Vi åkte upp till st agnes, som är ett gammalt fort från 2:a världskriget, vägen dit går längs ett berg, och själva fortet är ca 960möh, med fantastisk utsikt över Monaco och havet.
24-07-2017

sier:
Hyr bil och kör upp i Alperna längs rivieran i både Frankrike och Italien. Underbara vyer! Snirkliga vägar, vassa kurvor och än upp och än nedför. Kör bara lugnt, håll i ratten och välj inte en bil med den svagaste motorn, så får ni upplevelser utöver det vanliga. Testa Apricale t.ex., en fantastiskt läcker gammal by uppflugen på en bergstopp. Bästa badstället, och dessutom med många prisvärda och bra restauranegr, är semesterbyn Arma di Taggia litet öster om San Remo. Riktiga sandstränder med gott om plats och prisvärt. Vive la France, och Viva Italia!
09-03-2017

sier:
För oss är Nice en perfekt flygplats för oss som ska till Italien! Bekväm och lagom liten flygplats, enkelt att ex. ta flygbuss till tågstationen och direkttåg till Sanremo. Snabbt och enkelt!
23-02-2017

sier:
Arlequin glass i Nice
16-07-2015

sier:
Åk 2h norr och vandra i Alperna.