Hyrbil Treviso flygplats

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Populära resmål: Rom, Milano, Catania, Olbia, Palermo, Cagliari, Neapel, Bergamo
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Hyrbil Treviso flygplats

Ett tips när det gäller bokning av din hyrbil är att reservera den i förväg. Om du bokar tidigt får du lägre hyrespriser hos alla hyrbilskontor.

Var uppmärksam på de lokala parkeringsreglerna. De här reglerna kan skilja sig från stad till stad och ibland även mellan stadsdelar. Även om det först kan verka dyrt att parkera på en parkeringsgarage är det oftast det smartaste att göra. Det är säkrare för bilen och du riskerar inte att bryta mot några parkeringsregler här.

En hyrbil i Treviso flygplats behöver inte bli så dyr. Jämför hyrbilar i tid för att få bäst erbjudande.

Det är väldigt enkelt att flyga och köra till Treviso flygplats. För detta föreslår vi att du väljer ett av våra hyrbilskontor direkt i anslutning till flygplatsen. Om du flyger kan du sedan enkelt hämta din hyrbil på flygplatsen. Därifrån kan du sedan köra till hotellet eller lägenheten. I slutet av semestern återlämnar du sedan bilen på flygplatsen.

Till slut, en hyrbil är det perfekta sättet att besöka alla vackra platser du kan hitta här. Med en bil är det enkelt att välja din egen rutt, och du kan uppleva mer under en viss tid.

Tips och upplevelser i Treviso flygplats

Våra kunder har betygsatt Treviso flygplats med ett medel på 8.0 baserat på en 2-skala, och det här är de senaste tipsen, upplevelserna och höjdpunkterna.

22-04-2019

sier:
Att resa till Venedig är en självklarhet. Parkera direkt efter bron till höger. Ett promenad i Venedig förblir oförglömligt! Vidare bör man också resa till Piran och Koper i Slovenien. På vägen hem kan man se även Trieste. Där kan man äta och shoppa loss.
08-07-2016

sier:
Venedig är underbar stad, dyr men jätttrevlig. Konstmuseet Guggenheim är väldigt sevärt även för oss som är måttligt intresserad av konst.