Hyrbil Palma de Mallorca

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Kunderna älskar oss
Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Ändra bokningen kostnadsfritt
Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Inga extra avgifter

Hyrbil Palma de Mallorca

Hyrbil Palma de Mallorca

Biluthyrning på Palma de Mallorcas flygplats

Palma de Mallorcas flygplats (PMI), känd som flygplatsen Son Sant Joan, är en av de mest trafikerade flygplatserna i Spanien, särskilt under semestermånaderna juli och augusti. Beläget 8 kilometer öster om Palma de Mallorca är det den största flygplatsen i Spanien, efter flygplatserna Madrid Barajas och Barcelona. Flygplatsen fungerar som huvudbas för det spanska flygbolaget Air Europa och är även en inriktad flygplats för tyska flygbolaget Air Berlin. Det finns fyra moduler på flygplatsen, modul A, B, C, D, var och en med grindar och embarkering bryggor. Flygplatsen kan hantera omkring 25 miljoner passagerare per år, speciellt till destinationer i Spanien, Tyskland och Storbritannien. Flygplatsen Palma de Mallorca betjänar flygbolag som Aer Lingus, British Airways, EasyJet, Lufthansa Ryanair och Transavia.

TIPS: Jämför biluthyrning innan du avgår till La Palma de Mallorca för billigare priser

Biluthyrning på Palma de Mallorcas flygplats föredras i stor utsträckning bland turister på grund av friheten och flexibiliteten det erbjuder. Det finns ett komplett utbud av företag som erbjuder biluthyrning på Palma de Mallorcas flygplats, inklusive Avis, Europcar-Betacar, Centauro, Europa, Hasso, Hertz, Record och TUI Cars-Ultramar Express. Deras diskar är belägna i ankomsthallen. Som en av de populäraste turistdestinationerna kan biluthyrning på Palma de Mallorcas flygplats vara hektiskt. Det är klokt att göra en bokning tidigt i förväg, vilket vanligtvis ger dig bättre erbjudanden till billigare priser. Men om du inte är säker på om du ska hyra en bil på Palma de Mallorcas flygplats, kan du utnyttja prisuppgift tjänsten som erbjuds av holidaycars.com, genom vilken du kan säkra vald hyrbil produkt och pris utan några ytterligare kostnader.

Faciliteter på Palma de Mallorcas flygplats (PMI) inkluderar:


Kontakta

Aeroporto Palma de Mallorca
07000 Palma de Mallorca
Spanien

Flygplatskoder

IATA flygplatskod: PMI
ICAO flygplatskod: LEPA
Tips och upplevelser i Palma de Mallorca

Våra kunder har betygsatt Palma de Mallorca med ett medel på 8.0 baserat på en 1-skala, och det här är de senaste tipsen, upplevelserna och höjdpunkterna.

20-01-2017

sier:
Hilton sa Torre