Locauto Locauto Autohuur

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Locauto Goedkoop auto huren

Locauto Goedkoop auto huren Wilt u een auto huren in Italië bij een lokaal autoverhuurbedrijf? Dan is Locauto zeker het overwegen waard. Locauto heeft een uitgebreid netwerk op alle belangrijke Italiaanse luchthavens. Als u van tevoren een huurauto boekt, hoeft u de auto alleen nog op te halen op het vliegveld en kunt u direct naar uw accommodatie rijden. HolidayCars.com is zeer verheugd om met Locauto samen te werken, omwille van hun expertise op de Italiaanse markt en de kwaliteit van de klantenservice.

Locauto Groep autoverhuur

De Locauto Groep werd opgericht in de jaren '70 als een bedrijf zich gespecialiseerd in het leveren van uiteenlopende diensten met betrekking tot de auto-industrie. Door continue innovatie en snelle aanpassing aan de veranderende behoeften van de markt, werd Locauto Rent in 2007 opgericht, waarbij de focus wordt gelegd op autoverhuur op de korte termijn voor vakantiegangers. Hoewel Locauto Rent relatief jong is, hanteren ze een hoge standaard met betrekking tot de kwaliteit van de huurauto's en klantenservice, en zijn ze een sterke speler in de Italiaanse autoverhuurmarkt.

Samenwerking met HolidayCars.com

Locauto selecteert de beste fabrieken in heel Italië om de klanten te voorzien van huurauto's in uitstekende staat. Als u via HolidayCars.com boekt, is het goed mogelijk dat de autoverhuur tarieven zijn nog gunstiger dan als u direct bij Locauto boekt. Als autoverhuur bemiddelaar is het is onze taak om de laagst mogelijke tarieven met de leverancier te onderhandelen en daardoor een zo goed mogelijk aanbod aan onze klanten te kunnen bieden. Indien u op de site heeft gezocht op een bestemming in combinatie met een datum, ziet u de unieke vergelijkingstabel. Deze tabel geeft een duidelijk overzicht van de tarieven, mogelijkheden en voorwaarden van verschillende beschikbare autoverhuurders (waaronder Locauto) op de gekozen locatie en datum, zodat u zelf de huurauto kunt selecteren die het beste aansluit bij uw wensen.
Locauto ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Locauto met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Locauto te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Locauto eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Locauto

Onze klanten beoordelen Locauto met een gemiddelde score van 6.8. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Locauto. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

06-01-2019

bij Locauto in Pisa airport
Er was snel een bus van de Airport naar het autoverhuurbedrijf. Bij het autoverhuurbedrijf werden we direct geholpen. We konden kiezen uit twee auto's. De gekozen auto voldeed aan onze verwachtingen . Bij terugbrengen van de auto werd de auto snel gecontroleerd.
03-01-2019

bij Locauto in Bologna airport
Zeer snelle afhandeling; schone auto en bij terugkeer snelle terugboeking van de borg.
20-12-2018

bij Locauto in Milan Malpensa airport
Easy to find.
Snowchains should be choice/risk of client.
18-12-2018

bij Locauto in Alghero airport
Ik heb gebruik gemaakt van dit bedrijf . Ik vond dit een echte dikke meevaller . Het personeel was zeer vriendelijk . De auto was in goede staat . Had een ruime koffer voor onze valiezen . Loc auto had een redelijke prijs . De auto's werden na gebruik goed gecheckt dit toont aan dat het personeel respect heeft voor de auto's . Ik en mijn reisgenoten hebben het al anders geweten . Al bij al was dit een zeer aangename ervaring !!! (Ik zal dit zeker aanraden :-))
Een minder punt was de wachtrij bij het aankomen maar dit was bij elk loket zo .
08-09-2018

bij Locauto in Milan Malpensa airport
Vlotte afhandeling van autoverhuur.
27-04-2018

bij Locauto in Catania Fontanarossa airport
We reserved a Renault Clio, we got an almost brand new (2500km) Scenic with a lot of useful and great options: climate control, parking assistance with rear camera, cruise control.
Although when collecting the car we were told one or two minor scratches would not pose a problem, we had to pay an additional fee for a tiny scratch on one of the rims.
08-04-2018

bij Locauto in Treviso airport
nieuwe auto, fijn om mee te rijden
13-03-2018

bij Locauto in Verona airport
weinig wachtijd goed personeel
Om het Vliegveld en parkeer terrein te verlaten is misschien niet voor iedereen duidelijk. je moet kaartje trekken bij uitgang verhuurder die je daarna bij het verlaten van vliegveld weer in een machine moet steken bij de slagbomen.
07-03-2018

bij Locauto in Pisa airport
Auto conform gereserveerde klasse, was een 6 maanden oude Opel Mokka. Ophalen en terugbrengen van de auto verliep snel en goed, met vriendelijk personeel.
25-02-2017

bij Locauto in Torino airport
De auto was op zich goed, jammer dat toen we onderweg waren het lampje van oliepeil ging branden ( te weinig olie) ook geen sproeiwater in het reservoir:-( Verder waren niet alle schade punten van de auto al bekend voor ons vertrek! Wij moesten zelf nog de schade aan de achterklep aangeven zodat deze alsnog kon worden opgemerkt tijdens de controle voordat we op pad konden gaan! Ook vonden we het vreemd dat onze credit card werd geblokt voor een bedrag van 1250 euro! dit terwijl we alle eventuele schade aan de auto al hadden afgekocht!!!!
Zie positieve punten! In de voorwaarde staat inderdaad dat er een bedrag op de credit card wordt geblokt maar staat vermeld tussen (de kleine lettertjes)