Goldcar Goldcar Autohuur

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goldcar Goedkoop auto huren

Goldcar Goedkoop auto huren

Bent u op zoek naar een goedkope huurauto in Spanje of Portugal? Dan moet u zeker autoverhuurder GoldCar meenemen in uw beslissing. Als u een auto van Goldcar huurt via HolidayCars.com, heeft u kans op nog gunstigere tarieven vanwege onze hoge inkoopvolumes.

Één van grootste partners in autoverhuur

Goldcar is het grootste autoverhuurbedrijf in Spanje en tevens één van HolidayCars.com's grootste partners in Zuid-Europa. Met meer dan 25 jaar autoverhuur ervaring, is GoldCar een zeer bekende autoverhuurder in de Mediterrane markt. Hun vloot van 20.000 auto's wordt jaarlijks vernieuwd en u kunt er zeker van zijn dat u altijd een huurauto krijgt wanneer u bij GoldCar boekt. GoldCar heeft huurauto's in alle verschillende categorieën, waaronder economy, compact, en busjes. GoldCar heeft een breed netwerk van kantoren in de belangrijkste toeristische bestemmingen, in onder andere de Costa Blanca, Costa Calida, Costa de la Luz, Balearen, de Canarische Eilanden, Costa del Sol en de Algarve (Faro). GoldCar biedt gratis hulp bij pech onderweg van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.30 en een uur ‘gratis extra tijd' bij het retourneren van de huurauto.

Online inchecken bij GoldCar

Daarnaast kunt u bij GoldCar ook online inchecken. U hoeft slechts een paar vragen online te beantwoorden en kunt vervolgens uw geboekte huurauto ophalen. Het afdrukken van de overeenkomst is niet meer nodig. HolidayCars.com is blij met elke innovatie die tijd en papierwerk bespaart voor onze klanten.

Goldcar ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Goldcar met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Goldcar te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Goldcar eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Goldcar

Onze klanten beoordelen Goldcar met een gemiddelde score van 4.3. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Goldcar. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

27-09-2020

bij Goldcar in Lisbon airport
Snelle afhandeling
-Auto heeft problemen tijdens het remmen. De hele wagen trilt. -Financiële aftekening is totaal onduidelijk, Niet zichtbaar waarom men later nog kosten op de creditcard boekt. -Bijna volle tank afgeleverd, maar er wordt niet gecompenseerd.
09-01-2019

bij Goldcar in Alicante airport
Aardig personeel, snel geholpen. Goede locatie van de desk en auto's in de buurt. Snelheid van afhandeling bij zowel ophalen als brengen erg goed.
07-01-2019

bij Goldcar in Olbia airport
Geen beoordeling mogelijk zijn nog niet geweest
06-01-2019

bij Goldcar in Palma de Mallorca airport
De auto stond voor ons klaar in de parkeergarage. Bij het terugbrengen hoefden we alleen de sleutel in de brievenbus te doen. Bij thuiskomst hadden we een mail waar in stond hoeveel geld we terug kregen voor de niet gebruikte benzine.
22-12-2018

bij Goldcar in Madrid Barajas airport
Vriendelijke behandeling. Uiteindelijk voortreffelijke auto. Mooie luchthaven.
Lange wachttijd bij auto-uitgave. Aparte vertrekhal : busvervoer, dus veel gezoek en tijdverlies.
19-12-2018

bij Goldcar in Malaga airport
altijd propere voertuigen zeer snelle return van de wagen brandstofverbruik wordt correct afgerekend
19-12-2018

bij Goldcar in Nice airport
Zeer vriendelijk personeel, goede service en grote keuze qua auto's!
16-12-2018

bij Goldcar in Reus airport
Redelijk vlotte afhandeling, sleutels ophalen in de hal, tegen een zeer gering bedrag een prima opwaardering kunnen krijgen, vriendenlijk personeel.
Voor een snellere afhandel procedure, van te voren al de betreffende gegevens van de klant opvragen, en deze alleen ter controle bij het ophalen van de sleutels.
08-12-2018

bij Goldcar in Alicante airport
Ik beveel het bedrijf wel aan omdat ook de andere verhuurbedrijven nog steeds proberen om een extra verzekering aan te bevelen.
Goldcar heeft op zich goede wagens. Echter ook dit keer wilde men mij perse een extra verzekering aanprijzen. Men dreigde dat de verzekering in de huurcontracten sinds vorig jaar zijn uitgekleed. Maar na lang aandringen van mijn zijde gingen zij akkoord met de verzekering zoals ik dievia jullie had gekozen. Ik moest dan wel de wagen EEN eerder inleveren omdat zij dan de wagen minutieus van buiten en van binnen gaan kontroleren op schade. Ik heb daarom de reeds bestaande schades, met een medewerker van Goldcar exact op een formulier genoteerd alvorens het document te ondertekenen. Max