Autohuur Preveza

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Preveza

Preveza is een stad in de regio Epirus, in het noordwesten van Griekenland, en ligt op de noordkaap van de Golf van Amvrakikos. Preveza ligt op de plek waar de Golf in verbinding staat met de open zee. Er bestaat een ondergrondse verbinding met Acarnania. Deze nauwe doorgang van ruim 500 meter kan worden overgestoken door middel van een tunnel.

Verken Preveza en omgeving met uw huurauto

Het is ontzettend handig om gebruik te maken van autohuur in Preveza, zodat u het pittoreske stadje en de nabijgelegen gebieden kunt ontdekken en kunt genieten van alle historische glorie en prachtige natuur. De stad heeft een goed ontwikkeld netwerk van wegen naar verschillende locaties. Zo is er de verbinding naar Igoumenitsa en andere kustplaatsjes die bereikbaar zijn via de E55. Daarnaast is Preveza verbonden met andere steden in Epirus zoals Loannina en Arta. Vanwege de rijke historie heeft Preveza tal van oude en historische landschappelijke bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken en eenvoudig te bereiken zijn met een huurauto. Wanneer u gebruik maakt van autoverhuur in Preveza, vergeet u dan vooral niet om Nicopolis te bezoeken. Dit is een oud stadje in Epirus, aan de westkust van Griekenland, dat trots is op haar beroemde bezienswaardigheden zoals Muren, de Basilica van Alkisson, een Romeins Odeum, Nympheum, Romeinse Baden, het Monument van Augustus, een Romeins stadion, etc. U kunt echter ook een auto huren en naar Parga rijden, een stadje vlakbij de Preveza-Igoumenitsa-snelweg, en vooral bekend vanwege haar glinsterende blauwe wateren en weelderige groene olijfgaarden.

Boek een verzekering als u een auto huurt

Wanneer u kiest voor autohuur, zorg er dan voor dat uw verzekering schade aan de banden en het chassis van de auto dekt, omdat bergwegen soms smal en hobbelig zijn. De prijzen voor autohuur in Preveza zijn heel redelijk, maar de kunst is om uw auto zo vroeg mogelijk te boeken vanwege de goedkopere tarieven en ruimere keuzemogelijkheden. Dat kunt u gemakkelijk doen via HolidayCars.com.

Voor elke bezoeker wat te bieden

Door de rijke historie en prachtige natuur heeft Preveza elke bezoeker iets te bieden: het Amvrakian moerasgebied, een zeldzaam ecosysteem van water en vegetatie, staat onder bescherming van het RAMSAR internationale convention; de archeologische trekpleisters, met de overblijfselen van het oude Nikopolis, de ‘Overwinningsstad', opgericht door Octavian in 3100 voor Chr., de meeste voorwerpen zijn tentoongesteld in het Nikpolis Museum; Kanali beach, een strand dat zich enkele kilometers uitstrekt langs het gelijknamige bos, met diepe wateren en grote golven zoals een oceaan; Monolithi, één van de bekendste stranden dat jaarlijks duizenden toeristen aantrekt. Al deze bezienswaardigheden zijn prima te bezoeken met een huurauto.

Evenementen & festivals

Het Tsipouro Festival wordt gehouden in Kryopigi en staat in het teken van het maken van Tsipouro (een traditionele Griekse cognac), dat gepaard gaat met veel drank, heerlijk eten, muziek en dans; Epiphyany, een jaarlijkse viering van de "zegen van het water" georganiseerd in de haven en een belangrijke religieuze gebeurtenis; Oud en Nieuw, gehouden op de lokale taverna's en pleinen, een fantastische weergave van Nieuwjaarsviering in de traditionele Griekse stijl.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Preveza

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Preveza.