Autohuur Chania

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Chania

Chania is de tweede grootste stad van Kreta, het grootste Griekse eiland met de meeste inwoners. Chania is de hoofdstad van de regio Chania dat gelegen is langs de noordkust van het eiland, ongeveer 70 km ten westen van Rethymnon en 145 km ten westen van Heraklion. Landbouw en toerisme zijn de twee belangrijke inkomstenbronnen van Chania, met name het toenemende agrotoerisme en ecotoerisme.

Een auto huren in Chania

Autohuur in Chania is de meest efficiënte en plezierige manier van het verkennen van de stad en de omliggende steden en dorpen in de regio, als je graag het "echte Kreta" wilt zien. Het openbaar vervoer in Chania is goed, maar reizen op deze manier heeft zijn beperkingen met betrekking tot tijd en locatie. De stad Chania bestaat uit twee delen: de oude stad, het beste te voet te verkennen door het doolhof van steegjes en oude huizen; en de grotere moderne stad die gemakkelijk kan worden bereikt met een huurauto. U kunt een auto huren in Chania en langs de lange rij badplaatsen rijden, dat zich uitstrekt over 20 km ten westen langs de stranden van Chania baai. Voor natuurliefhebbers is een dagtocht naar het kustplaatsje Agia Roumeli een aanrader om het Samaria National Park te bezoeken. De wegen op het eiland zijn over het algemeen rustig, wat het extra ontspannen maakt om per huurauto van Chania naar de kleine dorpen te reizen. De verkeersborden en markeringen zijn minder duidelijk en de meeste van hen zijn alleen in het Grieks, dus is het wel aan te raden om een GPS-apparaat mee te nemen of te boeken bij autoverhuurbedrijf.

Uw huurauto Parkeren

Autohuur in Chania en verder op het eiland Kreta wordt als erg aangenaam ervaren. Parkeren is ook goed te doen. Er zijn veel parkeerplaatsen en parkeergarages in het centrum van Chania om uw huurauto te parkeren, maar dat is wel redelijk prijzig. Een andere, goedkopere optie is om gratis/goedkoop te parkeren buiten het centrum en vervolgens met de bus naar het centrum te gaan.

Met uw huurauto door de oude stad

De oude stad wordt beschouwd als het mooiste stadsdeel op Kreta, in het bijzonder de Venetiaanse haven. Het centrum van de oude stad is bewoond sinds de neolithische tijd en heeft een grote historische en culturele betekenis; het Eleftherios Venizelos plein is een centraal plein in de oude stad en is het hart van toeristische activiteiten; het archeologisch museum van Chania in het Saint Francis klooster bevat vondsten uit verschillende historische en pre-historische perioden.

Evenementen & festivals

Architektoniki, het jaarlijkse zomer-rockfestival gehouden in Chania, heeft live optredens van vele populaire lokale bands. De viering van de Maagd Maria, één van de belangrijkste religieuze festivals in Chania en in het heel Griekenland. Op het Schaapfestival worden duizenden schapen worden gebracht naar het dorp Assi Gonia om te worden geëerd en gemolken, begeleid door traditionele live muziek, dansen en eten.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Chania

Onze klanten beoordelen Chania met een gemiddelde van 10.0, gebaseerd op 1 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

03-05-2015

zegt:
take your time to have a bougatsa downtown, away from tourists