Thrifty Thrifty Autohuur Griekenland

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Thrifty Goedkoop auto huren Griekenland

Bent u op zoek naar voordelige autohuur tegen gunstige voorwaarden?

Bij holidaycars.com kunt u eenvoudig alle beschikbare autoverhuurders waar ook ter wereld met elkaar vergelijken, zodat u altijd een huurauto vindt die het beste aansluit bij uw wensen. Boek veilig en vertrouwd voor vertrek, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Profiteer van superscherpe all-inclusive tarieven voor autohuur met laagste prijsgarantie, zodat u nooit te veel betaalt. Onze NoRisk Garantie biedt een volledige terugbetaling van uw eigen risico en verzekert u van zorgeloze autohuur. U kunt ook kiezen voor een annuleringsverzekering waarmee u uw reservering kunt annuleren tot aan het moment van ophalen, zonder hiervoor te betalen.

Voor vragen of assistentie kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij onze klantenservice.

Twijfelt u nog? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan.

Een auto huren is nergens zo eenvoudig en voordelig als bij holidaycars.com!

Thrifty ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Thrifty met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Thrifty te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Thrifty eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Thrifty

Onze klanten beoordelen Thrifty met een gemiddelde score van 7.3. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Thrifty. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

30-08-2016

bij Thrifty in Patras
Relatively well priced (compared to other companies in Greece) , very helpful and friendly staff at DT
Offer full clarity on website about opening hours, location (it's the same as Hertz office, be clear on that) and options like a pickup at the busstop on your way to the office (it took us 5€ for a 1 minute in a taxi -which we had to take because of luggage and 2 little kids).
28-07-2016

bij Thrifty in Chania
Spraken goed Engels en brachten ons terug naar apartement
Was gevestigd in Hertz vestiging en niet als Triffty herkenbaar. Ophaal adres was ver van toeristen plek, 30 min met bus en 1 uur lopen van vakantie adres
25-07-2016

bij Thrifty in Karpathos
Vriendelijk ontvangen en auto is keurig afgeleverd.
20-07-2016

bij Thrifty in Kefalonia
- auto reed verbazend goed (in de bergen) - medewerker kantoor bij uitgifte auto erg vriendelijk - bijboeken extra dag en extra bestuurder geen probleem
- afgesproken de auto om 9.00 op te halen. Er was echter niemand op kantoor aanwezig. Op de deur hing een briefje met een Grieks nummer dat je kon bellen. Om 9.30 kwam er (na ons telefoontje) een medewerker. Overigens gedurende de week weinig open deur gezien op dit kantoor tijdens de aangegeven kantoortijden. Ook niemand aanwezig bij inleveren auto.
15-07-2015

bij Thrifty in Kefalonia
Afhandeling naar tevredenheid van het probleem dat mijn reeds van tevoren betaalde en gereserveerde auto was doorverhuurd aan andere klanten, omdat ik vertraging had opgelopen en pas meer dan half uur later bij het verhuurpunt ariiveerde: er werd een andere huurauto gevonden, Opel Corsa, die zeer vlot reed.
TIP: duidelijker communiceren dat wanneer de huurder niet STIPT de huurauto kan ophalen, deze kan doorverhuurd worden en het zeker noodzakelijk is telefonsich het verhuurbedrijf de contacteren want het verhuurbedrijf neemt zelf geen telefonsich contact op wanneer de huurauto wordt doorverhuurd, omdat zij niet beschikt over de contactgegevens van de huurder
26-06-2015

bij Thrifty in Chania airport
Ales in orde, prettig dicht bij het vliegveld, maar wat duurt het afhalen van de auto verschrikkelijk lang!
16-06-2015

bij Thrifty in Mytilene airport
Auto was ok
Bij inleveren op afgesproken tijd om 21.30 uur was er niemand aanwezig. De volgende ochtend kwam om 9.10 uur pas iemand aan, nadat deze was gebeld. Dit was bijna te laat ivm vlucht die om 10 uur vertrok.
05-11-2014

bij Thrifty in Zakynthos Town, Greece
De ontvangst was zeer vriendelijk en met goede uitleg .... De prijs is echt goed ! Het wagentje was netjes en voldeed zeer goed aan de normen ...volgende keer zou ik wel een 4x4 nemen want er zijn leuke ritjes te maken in grindpaden daar op Zakynthos !!