Autohuur Thessaloniki

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Thessaloniki

Goed startpunt voor een roadtrip

Thessaloniki is de tweede stad van Griekenland en de hoofdstad van Centraal-Macedonië. De haven van Thessaloniki is de dichtstbijzijnde haven voor goederentransport van en naar de Balkan en het Zwarte Zee gebied. Thessaloniki is aangesloten op een netwerk van autosnelwegen die de stad verbinden met de rest van Griekenland en Europa. Het is dus een prima uitvalsbasis om met uw huurauto op pad te gaan.

Een auto huren in Thessaloniki

U kunt gemakkelijk een auto huren op het vliegveld van Thessaloniki of in het centrum van Thessaloniki bij HolidayCars.com. Doordat op de website alle autoverhuur maatschappijen en huurauto's met elkaar worden vergeleken, kunt u altijd de huurauto boeken tegen de beste prijs.

Internationale luchthaven

Ten zuiden van de stad ligt de internationale luchthaven Makedonia (SKG). Vanuit de luchthaven wordt een groot aantal nationale en internationale bestemmingen aangedaan. Indien u gelijk bij aankomst wilt beschikken over een uitstekende huurauto, dan kunt u dat het beste vóóraf regelen bij HolidayCars.com.

Rij met uw huurauto naar de bekendste bezienswaardigheid

De Witte Toren is een monument en museum in de stad. Het is één van de bekendste bezienswaardigheden en wordt vaak als symbool van de stad gezien. De toren werd in de 15e eeuw gebouwd door de Ottomanen als verdedigingstoren in de haven. Nadat de Grieken de stad in 1912 overnamen werd de toren verkoelend witgekalkt. Het kan namelijk nogal warm worden in deze plaats. Een cabrio is ook verkoelend, maar indien dat niet mogelijk is, kunt u het beste een auto huren met airconditioning.

Bezoek de Boog van Galerius en oude dorpjes

De Boog van Galerius is een triomfboog. Oorspronkelijk bestond het complex uit een praalgraf, hippodroom, de boog en een paleis. Een auto huren is hier handig omdat het openbaar vervoer tijdrovend is. Bezoek in uw huurauto ook één van de omliggende piepkleine Griekse dorpjes. Dorpjes waar oude vrouwtjes met verweerde handen nog volop meehelpen met het binnenhalen van de druivenoogst.

Huur een auto en rij naar Athos

Autohuur in Thessaloniki is vóóraf snel geregeld via HolidayCars.com. U beschikt dan bij aankomst over een moderne comfortabele huurauto, waarmee u snel en veilig de omgeving kunt verkennen zoals Athos. Dit is de naam van een schiereiland en van de gelijknamige berg in het noordoosten van Griekenland. De berg bevindt zich op het derde en meest oostelijke schiereiland van Chalcidice en is alleszins een bezoek waard.

Verken de geboortegronden van Alexander de Grote

Pella was de trotse hoofdstad van het koninkrijk Macedonië vanaf het begin van de 4e eeuw voor Christus. Pella werd in 168 voor Christus geplunderd door de Romeinse legionairs en de stad is vooral bekend, omdat het de geboorteplaats is van Alexander de Grote, geboren als Alexander III, zoon van de Macedonische koning Philippus II en de Epirotische prinses Olympias. Ontdek comfortabel en op uw gemak de historische omgeving met uw huurauto.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Thessaloniki

Onze klanten beoordelen Thessaloniki met een gemiddelde van 9.5, gebaseerd op 2 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

01-06-2015

zegt:
lekker luieren bij het hotel, Alia Palace, Pefkochori
18-05-2015

zegt:
Mooi wandelgebied Mooie kloosters Mooie strandjes