Autohuur Kos-Stad

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Kos-Stad

Kos-Stad ligt in het noordoosten van het gelijknamige eiland in Griekenland en kijkt uit op de kust van Turkije. Slechts enkele tienduizenden mensen wonen in deze stad met een zeer sfeervolle setting, wat het juist een zeer aantrekkelijke bestemming maakt. Het is erg gemakkelijk om in Kos-Stad een auto te huren en de rest van het eiland lekker op eigen tempo te verkennen.

Goedkoop auto huren in Kos-Stad

Bij HolidayCars.com kunt u gemakkelijk online een auto huren in Kos-Stad voor de beste prijs. Alle huurauto’s van onder andere verhuurmaatschappijen Sixt, Avis, Hertz en Budget worden op de website vergeleken op prijs en voorwaarden. Het is aan u om de best passende deal te kiezen voor uw huurauto. Een auto huren in Kos Stad stelt u in staat om het gehele eiland Kos te verkennen en alle hoogtepunten die het eiland te bieden heeft aan te doen, zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer.

Tip: huur uw auto ruim van tevoren. Op die manier betaalt u de beste prijs, aangezien de prijzen stijgen naarmate de ophaaldatum dichterbij komt.

Ophalen van uw huurauto en routes

De meeste autoverhuurbedrijven in Kos-Stad bevinden zich 1 tot 1,5 kilometer ten oosten van de haven en het centrum van de stad. De afstand is lopend goed te overbruggen, maar ook met het OV bent u er zo.

Als u uw auto hebt opgehaald en klaar bent om Kos-Stad en het eiland te verkennen, hebben we nog een aantal leuke routes en tips. Als belangrijkste moet u goed onthouden dat het stadcentrum van Kos-Stad zo goed als autovrij is. Het centrum is compact, dus het is aan te raden om deze te voet of per fiets te verkennen. Bent u toch met de auto? Parkeer dan op één van de parkeerterreinen ten zuiden van de stad.

Autohuur vanaf Kos-Stad stelt u in staat om een route over het eiland af te leggen. Vanaf de stad neemt u gemakkelijk de grote weg richting Antimáchia. Tussentijds kunt u diverse afslagen nemen naar o.a. Zipari, Pili of de kustplaatsen Tigkaki en Mastichari in het noorden. Als u bij Antimáchia bent, kunt u alleen nog via de hoofdweg verder naar het westen rijden. Daar vindt u de mooie dorpen Kéfalos en Agios Stefanos. Tussendoor kunt u bijvoorbeeld stoppen om bij te komen bij Paradise Beach, één van de prachtige stranden in het zuiden van het eiland.

Welke auto huren in Kos-Stad?

Over het algemeen kunt u op het gehele eiland goed uit de voeten met een compacte auto. Vanwege het klimaat is het aan te raden om een auto te huren met airco, of een cabrio. Gaat u ten zuiden van Kefalos rijden? Dan is een 4x4 aan te raden, omdat de wegen daar allemaal onverhard zijn.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Kos-Stad

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Kos-Stad.