Autohuur Sardinië

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Rome, Milaan, Catánia, Olbia, Palermo, Cagliari, Napels, Bérgamo
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Sardinië

Goedkoop auto huren Sardinië Ten zuiden van Corsica ligt Sardinië. Het eiland heeft een bergachtig landschap dat de eilandbewoners van oudsher tot schuilplaats heeft gediend voor de ontelbare indringers. Tot aan de 20e eeuw werd de grillige rotskust betrekkelijk weinig geëxploiteerd, met uitzondering van baaien die als haven konden dienen, zoals die van Cágliari, de bezienswaardige hoofdstad van het eiland in het zuidoosten. Geniet van het comfort van autoverhuur en toer rond op dit prachtige eiland.

Auto huren op Sardinië

HolidayCars.com biedt voor iedereen die een auto wil huren op Sardinië de perfecte huurauto voor de scherpste prijs. Omdat we samenwerken met verschillende autoverhuurmaatschappijen en grote volumes inkopen, kunnen we de prijzen laag houden en u autohuur bieden tegen gunstige tarieven. Boek uw huurauto ruim voordat u vertrekt. Op deze manier profiteert u van de scherpste prijzen. Hoe dichterbij de ophaaldatum komt, hoe meer u betaalt omdat het aanbod aan huurauto's verminderd over tijd. Sardinië leent zich uitstekend om te verkennen met uw eigen huurauto.

Badplaatsen

Langs de gehele kust ontwikkelden zich veel badplaatsen, maar vooral langs de Costa Smeralda in het noordoosten. Dit exotische oord werd ooit gecreëerd door Karim Agha Khan en een internationaal consortium van financiers. Leuker is het om ten noorden of ten zuiden van deze Costa te genieten van de vele afgelegen baaien of bijzondere rotsformaties. De meeste zijn prima met de huurauto te bereiken.

Nuraghi

Sardinië herbergt de sporen van een oude beschaving die zich kenmerkte door de bijzondere bouwstijl. Nuraghi zijn afgeknotte torens en hebben gefungeerd als forten. Soms hadden ze een hoogte van 25 meter en de steenblokken zijn wel 4-7 m dik. Ze dateren uit het tweede millennium voor Christus. Om deze historie op uw eigen tempo te bezichtigen en tegelijkertijd te genieten van de paradijselijke landschappen is een huurauto in Sardinië ideaal.

Autohuur tip: rijd door het Paradijs

Paradijselijk is het landschap van dit eiland zeker te noemen. Waar het heldere smaragdgroene zeewater aan een parelwitte zandstrand uw aandacht trekt liggen meer landinwaarts vruchtbare vlakten met veel koele bergbeekjes en rivieren. Om Sardinië goed te kunnen ontdekken is openbaar vervoer geen goede optie, tenzij u natuurlijk ruim de tijd heeft. Een auto huren op Sardinië is vooral wenselijk wanneer u in relatief korte tijd meer van het veelzijdige eiland wilt zien. Vergelijk autoverhuur op Sardinië voor vertrek bij HolidayCars.com, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan en ongestoord kan beginnen aan uw tocht door de veelzijdige natuur van dit eiland

Geniet van de authentieke keuken

De oorspronkelijke culinaire specialiteiten van het eiland zijn gebaseerd op de authentieke keuken van herders en boeren. Speenvarken en wildzwijn aan een spies of eenvoudige eenpansgerechten met wilde groenten en voedzame bonen bereid met verse kruiden zoals mirte of munt. Hiermee biedt Sardinië een gezonde maar zeker smaakvolle keuken. Niet zonder reden dus dat de inwoners met veel trots over hun culinair Sardinië praten. Uw huurauto kan u helpen de echte smaak van Sardinië op te gaan zoeken.

Rijd met uw huurauto door de middeleeuwse stad Alghero

De Spaanse invloeden in deze stad zijn nog duidelijk aanwijsbaar. De stad heeft enkele middeleeuwse verdedigingswerken weten te bewaren zoals de Torre la Maddalena aan de haven, de Torre die Porta a Terra in het centrum, de Torre Sulis in het zuiden en de Torre S. Giacomo in het zuidwesten. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan Alghero, het bergachtige groene binnenland of het verrassende zuiden, dan is autohuur op Sardinië aan te raden.