Autohuur Nederland

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Nederland

Goedkoop auto huren Nederland

Autohuur in Nederland

Autohuur in Nederland is de beste manier om dit vlakke land te ontdekken. Uw huurauto brengt u comfortabel en snel naar de mooiste plekjes van Nederland. Het wordt in het westen en noorden begrensd door de Noordzee, langs de oostgrens door Duitsland en in het zuiden door België. De hoofdstad van Nederland is Amsterdam, de regeringszetel is Den Haag. De Caribische eilanden Bonaire, Sint Eustatius en Saba maken als bijzondere gemeenten deel uit van Nederland.

Bezoek een van Nederland haar mooie musea

Musea als het Rijksmuseum Amsterdam, het Van Gogh Museum, het Anne-Frank huis, het Frans Hals museum, het Openluchtmuseum Arnhem en Museum Boijmans Van Beuningen zijn belangrijk voor Nederland. Sommige zijn landschappelijk fraai gelegen, zoals Paleis Het Loo en het Kröller-Müller Museum. Autohuur in Nederland is veilig en gemakkelijk. Vergelijk autoverhuur in Nederland vóóraf bij holidaycars.com zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Een auto huren in Amsterdam

Autohuur is comfortabel om op uw gemak Nederland te ontdekken. Amsterdam kreeg stadsrechten rond het jaar 1300 en groeide later uit tot één van de grootste handelssteden ter wereld in de Gouden Eeuw. De grachtengordel, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst is opgenomen behoort tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. De tram bezoekt snel alle bijzondere plekjes in de stad, maar een auto huren is vooral handig om de omgeving goed te leren kennen. Let op, in Amsterdam zijn veel fietsers die onverwacht ineens kunnen afslaan, wanneer je kiest voor autohuur in Amsterdam rijd dan rustig wanneer je je in de binnenstad begeeft.

Waddeneilanden

Tussen de eilanden en het vasteland ligt de Waddenzee, die bij eb grotendeels droogvalt en daardoor een zeer belangrijk foerageergebied is voor vogels. Het grootste eiland is Texel, gevolgd door het Deense Rømø en het Duitse Sylt. Sylt heeft de grootste bevolking van alle eilanden. Een huurauto maakt reizen comfortabel wanneer u pendelt tussen de leuke dorpjes op de eilanden. Ga eens een dagje weg met je famillie of vrienden en rijd met je huurauto naar de wadden en maak een wandeling tussen twee eilanden.

Ga een dagje uit naar de Veluwe

Autohuur is ook een prima optie wanneer u de Veluwe wilt doorkruizen. De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de provincie Gelderland en het grootste laaglandnatuurterrein van Noordwest-Europa. Vanaf de stad Hattem in het noorden wordt het gebied ruwweg begrensd door Apeldoorn, Dieren, Arnhem, Wageningen, Ede, Barneveld en Harderwijk. Grote delen van de Veluwe bestaan uit stuwwallen uit de Saale-ijstijd.

Een dagje varen met vrienden of famillie in de Biesbosch

De Biesbosch is een zoetwatergetijdengebied met kreken en wilgenvloedbossen. Biesbos is de benaming voor een aantal riviereilanden en zand- en slikplaten in de provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland, gelegen tussen de rivieren Boven-Merwede en Amer en wordt doorsneden door de kunstmatige rivier de Nieuwe Merwede. Een auto huren in Nederland is een prima manier om het allemaal te ontdekken.