Autohuur Boston

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Boston

De hoofdstad van de staat Massachusetts staat bol van de bezienswaardigheden. In de Onafhankelijkheidsoorlog tegen de Britten staat Boston centraal. Boston heeft kunst en cultuur, architectuur en fraaie parken. Boston heeft bovendien leuke restaurantjes en gezellige winkeltjes. Voor autoverhuur in Boston bent u bij HolidayCars.com aan het goede adres!

Autoverhuur in Boston

Een auto huren in Boston kunt u het beste doen bij HolidayCars.com. Omdat we alle autoverhuurbedrijven en beschikbare huurauto's met elkaar vergelijken en de beste prijzen op een rij zetten voor u. Het enige dat u nog hoeft te doen is de huurauto kiezen die het beste past bij uw wensen.

Museum of Fine Arts

Laat u met een huurauto naar het Museum of Fine Arts brengen. De enorme collectie van dit museum bestaat uit schilderijen en een mooie verzameling Afrikaanse maskers en Aziatische kunst. Enkele hoogtepunten zijn het marmeren Madonnareliëf van Donatello en het Slavenschip van Turner. In de William Koch Zaal hangen werken van onder anderen El Greco, Rubens, Van Dyck, Velázquez en Veronese.

Met autohuur naar Quincy Market

Heeft u besloten om een auto te huren in Boston, bezoek dan ook Quincy Market. De centrale galerij is een zogeheten Food Court, waar u restaurants vindt met gerechten uit de hele wereld. Mexicaanse taco's, Italiaanse pastasalades, Griekse moussaka, yoghurtijs en geroosterde worstjes. Verder is er aan de noordkant een kleurrijke bloemenmarkt. Er is ook een filiaal van de bekende bar Cheers. Hier is het interieur uit de tv-serie nagebouwd.

Freedom Trail, het oudse openbare park van de VS

De Freedom Trail begint bij Boston Common, het oudste openbare park van de Verenigde Staten. Hier waren in 1775 en 1776 de Britse groepen gelegerd. Van het park loopt de route naar het State House, dat vlak na de onafhankelijkheid werd gebouwd en de zetel is van de staatsregering van Massachusetts. Uw huurauto kunt u in tussentijd parkeren op één van de parkeermogelijheden.

Public Garden bezoeken met uw huurauto

Boston Public Garden is een prachtig park dat goed te bereiken is met de huurauto. Bij de ingang aan Arlington Street staat een standbeeld van George Washington te paard. Iets verderop staat het Ether Monument van graniet en rood marmer. Het werd opgericht ter gelegenheid van de ontdekking van anesthesie in het Massachusetts General Hospital. In de lente bloeien er langs het hoofdpad duizenden tulpen. Voor heimwee heeft u even geen tijd.

Bezoek de roots van John F. Kennedy

Autohuur is ook de beste optie om het interessante achterland van Boston te verkennen. John F. Kennedy werd geboren in Brookline, een pittoresk stadje vlakbij Boston. In Boston zelf staat het schitterende en informatieve John F. Kennedy Museum, gewijd aan het leven en de nalatenschap van de 35e president van de Verenigde Staten. Zullen we morgen het Joe Moakley Park doen? De wind waait door uw haar. Autohuur in Boston is een garantie voor een geweldige vakantie.
Tips en ervaringen van onze klanten voor Boston

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Boston.