Autohuur Florida

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Florida

Goedkoop auto huren Florida

Florida is één van de staten van de Verenigde Staten en ligt in het zuidoosten van het land. De naam is afgeleid van de Spaanse naam La Florida, de Bloemrijke. Veel gepensioneerde Amerikanen vestigen zich in Florida. In Florida zijn meer dan voldoende uitstapjes met de huurauto mogelijk.

Auto huren in Miami Beach

Op het schiereiland aan de oostkant van Miami, genaamd Miami Beach, staan de bekende Art Deco hotels en de prachtige stranden. Miami heeft een tropisch klimaat. Er zijn grofweg twee seizoenen in Miami, een regenseizoen en een droog seizoen. Het regenseizoen loopt van mei tot oktober, en het droge seizoen van november tot april. Verken het eiland met een huurauto en bepaald zelf waar je gaat en staat.

Orlando, de amusementsbestemming van Florida

Orlando heeft een aantal publiekstrekkers, waarvan SeaWorld, Universal Studios en Disney World de belangrijkste zijn. De laatste is de grootste en meest bezochte amusementsbestemming van Florida. Het park is goed te bereiken, het werd in 1971 geopend en trekt jaarlijks zo'n 25 miljoen bezoekers. Indien u een auto wilt huren, vergelijk dan autohuur in Florida voor vertrek bij HolidayCars.com, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Bezoek de grootste stad van Florida: Jacksonville

Dit is niet alleen de grootste stad van Florida, maar het heeft ook de meeste inwoners. Populaire attracties zijn het meer dan 30 km lange strand, Cummer Gallery of Art, Jacksonville Zoological Park of het Museum of Science and History. Deze zijn eenvoudig te bereiken indien u gebruik maakt van autoverhuur.

Met autohuur naar de Everglades

Everglades National Park is een natuurgebied in het zuidwesten. Dit kwetsbare en complexe ecosysteem combineert een brede ondiepe rivier met een subtropisch klimaat en een enorme verscheidenheid aan flora en fauna. Het herbergt zeldzame en bedreigde diersoorten zoals de Amerikaanse krokodil en de Floridapanter. In uw huurauto rijdt u vanaf Miami in een uur naar de ingang van het park. Wij raden u aan met een traditionele airboat de Everglades te trotseren.

Tallahassee

Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog was Tallahassee de enige hoofdstad van de Confederatie die niet boog voor de troepen van de Unie. Na de Burgeroorlog werden vele van de grote plantages veranderd in jachthuizen voor de rijken uit het noorden. Bezoek met uw huurauto comfortabel en snel het Florida State Capitol, Museum of Art, Museum of Florida History of het Odyssey Science Center.

Bezoek Daytona Beach met een huurauto

Daytona Beach is bekend door de Daytona 500 race, een internationaal motortreffen. Op Daytona Beach mag u zelfs met uw eigen auto op het strand rijden en hier vinden talrijke party's plaats tijdens de voorjaarsvakantie. Een huurauto in Florida is aan te raden om deze bijzondere plek te bezoeken. U kunt overigens ook gewoon op de weg blijven rijden in Florida.