Dollar Dollar Hyrbil Förenta staterna

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Kunderna älskar oss
Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Ändra bokningen kostnadsfritt
Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Inga extra avgifter

Dollar Hyrbil Förenta staterna

Dollar Hyrbil Förenta staterna

Letar du efter en billig hyrbil med fördelaktiga villkor?

På holidaycars.com jämför vi alla tillgängliga hyrbilsföretag för alla resmål, så att du alltid kan hitta en bra hyrbil som passar dina behov. Boka säkert och tryggt före avresan så att du inte råkar ut för några obehagliga överraskningar senare.

Utnyttja våra kompletta hyrbilspriser med bästa prisgaranti, så att du aldrig behöver betala för mycket. Vår riskfrigaranti ger dig 100 % tillbaka på överskottet och garanterar dig en bekymmersfri bilhyresupplevelse. Du kan även teckna ett avbokningsskydd, med vilket du kan avboka din reservation fram till upphämtningstiden utan några ytterligare kostnader.

Om du har frågor eller behöver hjälp kan du nå vår kundtjänst dygnet runt via telefon, e-post och livechatt på ditt eget språk.

Tvekar du fortfarande? Be om en gratis offert!

Hyr en bil från holidaycars.com: fler alternativ, lägre priser och utmärkt service!

Dollar recensioner och erfarenheter

Din erfarenhet när du hyr en bil är viktigt för oss. Det är därför vi håller koll på realtidspriser, alla olika villkor för tjänsten och tillgängliga hyrbilar från Dollar och jämför den med över 800 andra biluthyrningsföretag. Vi ber också våra kunder om information om deras erfarenheter med sitt val av hyrbilsvarumärke. Detta hjälper dig att göra rätt val

Detta är vad våra kunder tycker om Dollar

Våra kunder betygsatte Dollar med ett genomsnitt på 7.2. Vi har också bett dem att förklara detta betyg och de har sagt detta om Dollar i sina recensioner på sistone. Läs vad de har att säga:

27-10-2018

hos Dollar i Orlando airport
Imponerande att trots ett försenat flyg och min mycket sen ankomst, vid midnatt, fanns det trevliga personer vid disken och genomförde transaktionen på ett proffsigt och tillfredsställande sätt. Mycket trevligt och uppmuntrande fann jag att jag kunde välja bilen på parkeringen, och att det fanns många bilar att välja mellan. Personer i parkeringshuset agerade på ett bra sätt och var till stor hjälp. Själva bilen jag valde kan jag bara säga positiva saker om, Hyundai Sonata 2017, stor, bekväm sedan, med pigg motor och låg bränsleförbrukning. Bilen var ren och fulltankad, och allting fanns i ordning. Det var bara plugga in GPS-en och köra iväg mitt i natten mot hotellet. Det gick bra med den mottagliga automatväxellådan, förstås. Trots att jag själv äger en Subaru Outback och skulle aldrig byta, var jag nöjd med bilen under min hela vistelsen.
När jag bokade bilen, var jag ganska specifik angående bilmärket, och ville ha en Dodge Avenger. Tyvärr blev det inte så, vilket tycker jag är lite synd. Vid betalningen valde jag att betala full försäkring och var säker på att allt var betalt, men det visade sig att vägassistans inte ingick. Ni måste informera bättre - som tur var, inget hände, men man är ganska utelämnad om något skulle hända. GPS: definitivt inte en höjdpunkt vid den bilhyran. Detta var den sämsta gadgeten av alla GPS jag har använt. Installerad i en Android telefon, den hängde sig, krävde otaliga omstarter, tappade rösten, och segade vid guidningen konstant. Riktigt obehagligt når man är tvungen att förlita sig på den. Byt till en äkta GPS eller erbjud bilar med en inbyggd. Ni vinner kunder på detta.
12-09-2018

hos Dollar i Miami airport
Bra bil som var snabb att hämta ut och lämna på flygplatsen. Ett viktigt argument när man som vi kom till Miami sent på kvällen och då vi hade ont om tid när vi skulle vidare till Skanidinavien. Bra och snabb service!
Fler mer miljövänliga alternativ hade varit att föredra. Typ dieselbil eller hybrid.
15-03-2018

hos Dollar i Los Angeles airport
fin bil, enkelt lämna tillbaks
mer ärlig personal vid uthyning, fler olika bilar tillgängliga