Europcar Europcar Hyrbil Förenta staterna

Sök, jämför och boka din hyrbil

Populära resmål: Los Angeles, Las Vegas, Orlando, San Francisco, Miami, Denver, Fort Lauderdale, Seattle
Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Europcar Hyrbil Förenta staterna

Letar du efter en billig hyrbil med fördelaktiga villkor?

På holidaycars.com jämför vi alla tillgängliga hyrbilsföretag för alla resmål, så att du alltid kan hitta en bra hyrbil som passar dina behov. Boka säkert och tryggt före avresan så att du inte råkar ut för några obehagliga överraskningar senare.

Utnyttja våra kompletta hyrbilspriser med bästa prisgaranti, så att du aldrig behöver betala för mycket. Vår riskfrigaranti ger dig 100 % tillbaka på överskottet och garanterar dig en bekymmersfri bilhyresupplevelse. Du kan även teckna ett avbokningsskydd, med vilket du kan avboka din reservation fram till upphämtningstiden utan några ytterligare kostnader.

Om du har frågor eller behöver hjälp kan du nå vår kundtjänst dygnet runt via telefon, e-post och livechatt på ditt eget språk.

Tvekar du fortfarande? Be om en gratis offert!

Hyr en bil från holidaycars.com: fler alternativ, lägre priser och utmärkt service!

Europcar recensioner och erfarenheter

Din erfarenhet när du hyr en bil är viktigt för oss. Det är därför vi håller koll på realtidspriser, alla olika villkor för tjänsten och tillgängliga hyrbilar från Europcar och jämför den med över 800 andra biluthyrningsföretag. Vi ber också våra kunder om information om deras erfarenheter med sitt val av hyrbilsvarumärke. Detta hjälper dig att göra rätt val

Detta är vad våra kunder tycker om Europcar

Våra kunder betygsatte Europcar med ett genomsnitt på 5.8. Vi har också bett dem att förklara detta betyg och de har sagt detta om Europcar i sina recensioner på sistone. Läs vad de har att säga:

05-09-2019

hos Europcar i San Francisco airport
Vi var sena ett par timmar till upphämtning av förbetald hyrbil pga försenat flyg. De hade då avbokat vår bil och lämnat ut den till annan. För en kort stund var det ovisst om vi överhuvdtaget skulle få en bil men tillslut löste dom det. Tyvärr blev vi tvungna att köpa till försäkring trots att vi hade förbetalt NO warranty plus försäkringen som var den högsta av tre möjliga.. Lokalt informerade de om att: om bilen plötsligt går sönder så står jag ansvarig om jag inte tecknar deras platinum försäkring. Likaså om jag kör på annan person. Med detta till sig vågade man inte annat!! Vid återlämning mötte de inte oss med ögonen en enda ggr, försökte men fanns ingen som helst vilja att byta ett ord i samband med återlämningen av fordonet vilket kändes mycket märkligt. Dock så gick det mycket smidigt/snabbt att lämna bilen. Denna ligger också mycket långt ifrån flygplatsen, det gick dock bussar tre ggr i timmen till hyrfirman (var 25e minut), man visste aldrig vilket klockslag då tidtabell sakandes. Man fick gott vänta. Alla andra hyrfirmor låg utan nödvändig transfer på flygplatsen. Nästa resa provar jag annan firma. Återvänder troligen inte till Europcar.
23-04-2017

hos Europcar i Dallas Fort Worth airport
Kom ganska sent på kvällen men fick snabbt ut bilarna. Fick andra bilar än vi hade bokat, men det blev till det bättre. Trevlig och hjälpsam personl. Det gick även snabbt och smidigt att lämna tillbaka dem.