Hertz Hertz Hyrbil Förenta staterna

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Kunderna älskar oss
Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Ändra bokningen kostnadsfritt
Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Inga extra avgifter

Hertz Hyrbil Förenta staterna

Hertz Hyrbil Förenta staterna

Letar du efter en billig hyrbil med fördelaktiga villkor?

På holidaycars.com jämför vi alla tillgängliga hyrbilsföretag för alla resmål, så att du alltid kan hitta en bra hyrbil som passar dina behov. Boka säkert och tryggt före avresan så att du inte råkar ut för några obehagliga överraskningar senare.

Utnyttja våra kompletta hyrbilspriser med bästa prisgaranti, så att du aldrig behöver betala för mycket. Vår riskfrigaranti ger dig 100 % tillbaka på överskottet och garanterar dig en bekymmersfri bilhyresupplevelse. Du kan även teckna ett avbokningsskydd, med vilket du kan avboka din reservation fram till upphämtningstiden utan några ytterligare kostnader.

Om du har frågor eller behöver hjälp kan du nå vår kundtjänst dygnet runt via telefon, e-post och livechatt på ditt eget språk.

Tvekar du fortfarande? Be om en gratis offert!

Hyr en bil från holidaycars.com: fler alternativ, lägre priser och utmärkt service!

Hertz recensioner och erfarenheter

Din erfarenhet när du hyr en bil är viktigt för oss. Det är därför vi håller koll på realtidspriser, alla olika villkor för tjänsten och tillgängliga hyrbilar från Hertz och jämför den med över 800 andra biluthyrningsföretag. Vi ber också våra kunder om information om deras erfarenheter med sitt val av hyrbilsvarumärke. Detta hjälper dig att göra rätt val

Detta är vad våra kunder tycker om Hertz

Våra kunder betygsatte Hertz med ett genomsnitt på 7.1. Vi har också bett dem att förklara detta betyg och de har sagt detta om Hertz i sina recensioner på sistone. Läs vad de har att säga:

20-11-2018

hos Hertz i Miami airport
Stor variation av bilmodeller, prisvärt och lättillgängligt på flygplatsen. Enkelt att hitta till sin bil och bra standard på hyrd bil. Väldigt smidig återlämning av bil.
04-09-2018

hos Hertz i Miami airport
Hej Har bara gott att säga om Hertz på Miami AirPort. Det gick smidigt att sin bil, och bilen (Chevrolet Malibu) var precis lika bra som vi förväntat oss. Det var också väldigt smidigt att lämna bilen på Charlotte Douglas Ariport. Trevlig och tillmötesgående personal både i Miami och Charlotte.
12-08-2017

hos Hertz i Miami airport
Fast service when returning car.