Autohuur Mytilene

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Mytilene

Mytilene is een stad op het eiland Lesbos in de Noord-Egeïsche Zee, Griekenland. Het is de hoofdstad van het eiland Lesbos, en één van de oudste steden ter wereld, met een beschaving sinds de 10e eeuw voor Christus. Gelegen aan de zuidoostelijke rand van het eiland, ten noorden en oosten van de baai van Gera, is het de zetel van een grootstedelijke bisschop van de Orthodoxe Kerk.

Verken de omgeving met een huurauto

Autohuur in Mytilene is de meest efficiënte en aangename manier onder toeristen om te reizen door de mooie stad en het buitengebied van het eiland Lesbos. Het openbaar vervoer is hier niet ideaal en dankzij de goede verbinding van Mytilene met andere steden is autohuur in Mytilene veruit de beste manier om te genieten op deze bestemming. U kunt een auto huren in Mytilene en genieten van de architectuur, een combinatie van verschillende stijlen uit verschillende periodes. Er zijn oude Byzantijnse en Ottomaanse archeologische overblijfselen rondom een middeleeuwse kasteel. Vergeleken met andere bergachtige gebieden in Griekenland, zijn de wegen in Mytilene zijn relatief vlak, waardoor uw huurauto aan minder eisen hoeft te voldoen. Een huurauto uit de mini-of economy categorie zal voldoende zijn in de meeste gevallen. Wees toch voorzichtig met de wegen in de stad die ineens smal kunnen worden en waarbij het wegdek van asfalt kan veranderen in kiezelstenen. De prijzen van autohuur in Mytilene zijn over het algemeen laag, maar het is nog steeds verstandig om tijdig uw autohuur te regelen, zodat u verzekerd bent van ruime beschikbaarheid tegen een scherp tarief.

Parkeertips

Maakt u gebruik van het autoverhuur in Mytilene, dan kunt u parkeren op de gemeentelijke parkeerplaats op de Elytis straat, achter het stadhuis of die in de passagiersterminal. U kunt ook een parkeerkaart kopen bij de kiosk en rond de haven parkeren. Daarnaast zijn er veel hotels in Mytilene die gratis parkeren aanbieden, zoals de Theofilos Paradise Boutique Hotel, Pyrgos van Mytilene, Heliotrope Hotel en nog veel meer.

Bezoek alle bezienswaardigheden met uw huurauto

Mytilene heeft meer te bieden dan de veel geroemde stranden en de hemelse groene natuur. Het kasteel heeft een lange geschiedenis en is gebouwd met oud bouwmateriaal door Justinianus en later gerestaureerd door Francisco Gattilusio. De ruïnes van een gebouw uit de 3e eeuw zijn vermoedelijk de ruïnes van de kamer van Afgevaardigden van het oude Mytilene. St. (Aghios) Therapon is de grootste kerk in de stad, gebouwd in de Byzantijnse stijl, waar de overblijfselen van de Metropolitaanse bisschop worden bewaard.

Evenementen & festivals

Het feest van Agios Theodoros, beschermheilige van Lesbos, wordt gevierd in Mytilene en omvat live muziek en dansen. In juli en augustus zijn er tal van culturele evenementen die plaatsvinden in de hoofdstad van het eiland, waaronder tentoonstellingen en theater-en muziekvoorstellingen. Het Ouzo festival presenteert bezoekers de mogelijkheid om de Ouzo van Lesbos te proeven: een ongezoete Griekse likeur op smaak gebracht met anijs, samen met diverse lokale hapjes en traditionele muziek.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Mytilene

Onze klanten beoordelen Mytilene met een gemiddelde van 8.0, gebaseerd op 1 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

17-10-2014

zegt:
Mytilini is de hoofdplaats van het eiland Lesbos . In de tekst zou de bestemming LESBOS moeten staan .