Autohuur Rhodos

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Rhodos

Goedkoop auto huren Rhodos Rhodos Stad is de belangrijkste stad en een voormalige gemeente van het eiland Rhodos, onderdeel van de Dodekanesos in Griekenland. Rhodos stad is gelegen in het noordoosten van het eiland, en grenst aan de Egeïsche Zee in het noorden, het oosten en het westen. Het staat bekend om de Kolossus van Rhodos, één van de zeven wereldwonderen van de klassieke oudheid. Het middeleeuwse oude centrum van Rhodos stad is opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Autoverhuur in Rhodos stad

Autohuur in Rhodos stad is de meest gekozen manier van reizen en is ideaal om de stad en de rest van het eiland te verkennen. Het is gelegen tussen Europa, het Midden-Oosten en Afrika en hierdoor hebben de stad en het eiland verschillende identiteiten en culturen gekregen en is het van grote toeristische waarde. Een aantal van de mooiste plekjes van Rhodos is verborgen in de dorpen ver van de kosmopolitische regio en is gemakkelijk te bereiken indien u gebruikt maakt van autohuur in Rhodos stad. Zo zijn er de dorpen van Embonas, Kritinia, Profillia, Monolithos die het traditionele landschap hebben behouden met oude kastelen en kerken. U kunt met uw huurauto vanaf Rhodos stad een dagtocht maken naar Lindos. Deze stad staat bekend om haar traditionele bouwstijl en u kunt hier een ezel huren of een recreatieve wandeling maken. Indien u op vakantie bent met het hele gezin, dan kunt u met een huurauto van Rhodos stad naar Agathi rijden. Hier vindt u een fijn zandstrand met ondiep en helder water, 36 kilometer van Rhodos Stad. Of u kunt naar Epta Piges (Zeven bronnen), één van de meest charmante bestemmingen op Rhodos met een magisch landschap en een oase, zelfs midden in de zomer. Autoverhuur in Rhodos is ideaal, maar u dient wel voorzichtig te zijn omdat veel wegen op Rhodos smal zijn en er kuilen in de weg kunnen voorkomen. De witte wegmarkeringen zijn vaak ook niet goed zichtbaar.

Huur uw auto via HolidayCars.com

Om er zeker van te zijn dat u bij aankomst in Rhodos stad de beschikking heeft over een goede huurauto voor de beste prijs is het verstandig om ruim van tevoren te boeken bij HolidayCars.com. Hier worden alle autoverhuur maatschappijen en alle beschikbare huurauto's met elkaar vergeleken, zodat u alleen de beste deals te zien krijgt. Kies vervolgens de huurauto die het best past bij uw wensen en u bent verzekerd van een goede auto voor de beste prijs.

Parkeren

Autohuur in Rhodos stad geeft u alle vrijheid, maar parkeren in het centrum is niet zo makkelijk. Het aantal parkeerplaatsen in het centrum van Rhodos is schaars en er zijn geen parkeergarages in Rhodos stad. U kunt het beste uw huurauto aan de rand van de stad parkeren, waar voldoende ruimte is en wat u bovendien niets kost. Gelukkig komt autodiefstal op Rhodos nauwelijks voor, dus u kunt op straat parkeren zonder reden tot bezorgdheid.

Bezienswaardigheden

Rhodos stad is de thuisbasis van tal van bezienswaardigheden, zoals het Grootmeesterspaleis, een geduchte citadel gebouwd in de 14e eeuw, met vele indrukwekkende kamers met mooie meubels, polychroom marmer, oriëntaalse vazen en beelden. Het oude centrum bevat enorm veel bezienswaardigheden, waaronder de prachtige gebouwen van de ridders, de Byzantijnse kerken en moskeeën en pleinen en tuinen. De Akropolis van Rhodos, die dateert uit de Hellenistische periode, bevat een monumentale zone met heiligdommen, grote tempels, openbare gebouwen en ondergrondse cultusplaatsen. Deze bezienswaardigheden zijn allemaal gemakkelijk te bereiken met uw huurauto.

Evenementen & festivals

De culturele evenementen, jaarlijks gehouden van juli tot september, bestaat uit diverse concerten, tentoonstellingen en theatervoorstellingen; het middeleeuwse Rozenfestival, die Rhodos stad toont zoals het was in de middeleeuwen; Rhodos Ecofilms festival, met documentaires, en korte films met milieu en ecologie thema's.

Populaire luchthavens