Autohuur Bari

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Rome, Milaan, Catánia, Olbia, Palermo, Cagliari, Napels, Bérgamo
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Bari

Bari was oorspronkelijk een Romeinse stad met beperkte burgerrechten. Keizer Nero verhief de stad Bari later tot municipium, de Latijnse term voor een dorp of stad. In de middeleeuwen streden de trotse Byzantijnen en de Saracenen om Bari. De oude stad Bari heeft met de kleine witte huizen in de nauwe straatjes haar authentieke Romeinse karakter weten te behouden.

Autohuur in Bari

HolidayCars.com biedt u de mogelijkheid om alle beschikbare huurauto's in Bari met elkaar te vergelijken. We werken uitsluitend met vertrouwde partners in autoverhuur, dus u kunt met een gerust hart een auto huren bij HolidayCars.com. Tip: Als u uw autohuur ver van tevoren regelt bent u zeker van een scherpe prijs. Hoe langer u wacht met boeken van een huurauto, hoe duurder deze worden. Bari is een perfecte stad om een auto te huren.

Gargano

Het schiereiland Gargano heeft een prachtig kustgebied en is vooral bekend om haar grillige natuur. De kust kent ruige rotsformaties en steile kliffen afgewisseld door verrassend romantische inhammetjes. Indien u gelijk bij aankomst op de luchthaven van Bari wilt beschikken over een uitstekende huurauto, dan kunt u dat het beste van tevoren regelen bij HolidayCars.com, 11 kilometer ten noordwesten van de stad.

Snorkelen en diepzeeduiken bij de Iseole Tremiti

De Isole Tremiti zijn vier piepkleine eilandjes voor de kust. U vindt hier het bijzondere Riserva Marina, waar u geweldig kunt snorkelen of diepzeeduiken. Misschien ziet u wel het onderwaterbeeld van Padre Pio degli Abissi. Uitgesnorkeld? Dan is een auto huren handig, vooral wanneer u het fort en het klooster uit de late middeleeuwen wilt bezoeken. De autoverhuurpartners in Bari wijzen u graag ook op andere bezienswaardigheden zoals grotten en kloven.

Rijd naar Catellana met uw huurauto

De onderaardse grotten van Catellana zijn indrukwekkend. Er is een gangenstelsel van ca. 3 km voor de bezoekers begaanbaar gemaakt en u kunt zelfstandig de grotten ontdekken. De grotten zijn overigens snel te bereiken. Trouwens net als de trullo's. Ronde gebouwen met kegelvormige daken. Ze zijn gemaakt van kalkplaten die zonder mortel aan elkaar zijn gevoegd. U rijd met een huurauto gemakkelijk naar deze bezienswaardigheid.

Oud-Apulische nederzetting Bitonto

Autohuur in Bari is snel geregeld. U beschikt binnen een paar minuten over een moderne comfortabele auto, waarmee u snel en veilig de omgeving kunt verkennen. De oud-Apulische nederzetting Bitonto staat natuurlijk bovenaan uw lijstje. Archeologische vondsten, munten met de naam Butontinon, komen uit de 4e eeuw voor Christus. De kathedraal uit de 13e eeuw mag u niet missen. Dit is een voorbeeld van Romaans-Apulische architectuur.

Huur een cabrio met hoge temperaturen

Apulië kent in de zomermaanden hoge temperaturen met weinig neerslag. Een cabrio is ideaal en indien dat niet mogelijk is, kunt u het beste een auto huren met airconditioning. Autohuur met airco is overal mogelijk. Ontdek comfortabel en op uw gemak de omgeving. Bezoek in uw huurauto één van die piepkleine Zuid-Italiaanse dorpjes.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Bari

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Bari.