Autohuur Bologna

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Rome, Milaan, Catánia, Olbia, Palermo, Cagliari, Napels, Bérgamo
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Bologna

Bologna is de hoofdstad van de gelijknamige provincie in de regio Emilia-Romagna. De stad ligt aan de voet van de avontuurlijke Apennijnen en tussen de romantische rivieren de Reno en de Savena. Bologna was in 2000 de culturele hoofdstad van Europa en in 2006 de muzikale hoofdstad van Europa. Bologna is een grote stad in Italië, dus een huurauto is prettig.

Een auto huren in Bologna

Bologna is een prachtige stad met een mooie omgeving. Toeristen komen hier graag en ook autohuur is in trek. Als u zeker wil zijn van een goede huurauto voor een goede prijs, boek dan voor vertrek een huurauto via HolidayCars.com. Daar worden alle autoverhuurmaatschappijen en beschikbare huurauto's met elkaar vergeleken. Op die manier krijgt u alleen de beste prijzen te zien en boekt u voordelig een huurauto in Bologna.

Culturele omgeving

Ruwweg ligt de stad ten zuidwesten van Venetië en ten oosten van La Spezia. Autohuur is een goede optie om de landschappelijk en culturele omgeving goed te leren kennen.

Sint-Petroniusbasiliek

De Sint-Petroniusbasiliek in Bologna is een Rooms-katholieke kerk. De zetel van het aartsbisdom is echter de eveneens in Bologna gelegen kathedraal San Pietro. Het aantal bezienswaardigheden in Bologna is groot en daarom is het wel zo handig om gebruik te maken van autohuur.

Rijd door cultureel erfgoed in uw huurauto

Autohuur is ontspannen, omdat u comfortabel en snel kunt genieten van al het cultureel erfgoed in deze fraaie stad. Het centrum wordt gevormd door de Piazza Maggiore en de Piazza del Nettuno met de beroemde fontein van Neptunus. De twee torens de Torre degli Asinelli en de Torre Garisenda springen in het oog, helaas zijn de andere torens verloren gegaan.

Oude Romeinse wegen

Autohuur in Bologna garandeert een ontspannen vakantie in een dromerige streek. Rij over oude Romeinse wegen met statige cipressen tussen gele velden vol wilde brem en ontdek afgelegen dorpjes. Dorpjes waar u langzaam doorheen kun rijden en af en toe kan stoppen om een Italiaanse lekkernij tot u te nemen. Een auto huren is vooral prettig om de open Italiaanse cultuur te ontmoeten.

Spaghetti Bolognese

Bologna heeft een gastronomische naam hoog te houden. Hier eet u de allerbeste, goedgevulde pasta's van heel Italië. Bologna wordt niet voor niets La Grassa genoemd, De vette. Bologna staat bekend om zijn zeer voedzame keuken en de gelijknamige saus is dan ook behoorlijk gevuld. In 1982 werd het originele recept door de Italiaanse Culinaire Academie bij de Bolognese Kamer van Koophandel gedeponeerd.

Bezoek Florence met uw huurauto

Florence ligt niet zo ver weg en is goed bereikbaar. Zeker te bezichtigen zijn de Duomo, Santa Croce, Palazzo Pitti en de romantische Ponte Vecchio. Een auto huren met airco is heerlijk. Bezoek op de terugweg beslist een van die leuke Italiaanse gehuchtjes. Frisse fonteintjes en kleine romantische pleintjes omarmen u direct.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Bologna

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Bologna.