Autohuur Brindisi

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Rome, Milaan, Catánia, Olbia, Palermo, Cagliari, Napels, Bérgamo
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Brindisi

De bekende Via Appia uit de Romeinse tijd liep van Rome tot Brindisi, dat vroeger Brindisium of Brundisium heette. Daarmee werd de plaats al vroeg een zeer belangrijke plaats. Veel scheepvaart vanuit Italië naar bijvoorbeeld Romeinse kolonies ging uit van Brindisi. De beroemde Romeinse dichter Vergilius is hier in 19 voor Christus overleden. Brindisi lijkt ook een beetje op een gedicht en is een perfecte locatie om een auto te huren.

Autohuur in Brindisi

HolidayCars.com werkt in Birindisi samen met gerenommeerde autoverhuur maatschappijen. Doordat al deze aanbieders en hun huurauto's worden vergeleken krijgt u altijd de beste prijs voor uw huurauto. Als u naar Brindisi gaat en u wilt een auto huren, doe dit dan ruim van tevoren om te voorkomen dat u te veel betaalt. Hoe dichterbij uw ophaaldatum komt, hoe duurder autohuur wordt.

Havenstad in de hak van Italië

Deze havenstad in het zuidoosten van Italië aan de Adriatische Zee is de hoofdstad van de provincie Brindisi in de regio Apulië, en ligt in de hak van de laars van Italië. Vanaf Brindisi bestaan regelmatige veerverbindingen met Igoemenitsa, Corfu en Patras.

Makkelijke verbinding, ook met uw huurauto

De meeste reizigers die naar Brindisi gaan, zijn dan ook op doorreis van of naar Griekenland. Er is een treinverbinding tussen Brindisi en andere steden in Italië, zoals Bari of Rome. Wilt u zelf bepalen waar en wanneer u gaat en staat, regel dan voor vertrek autohuur in Brindisi via HolidayCars.com.

Benedictinessenklooster

S. Benedetto kerk in de stad is een overblijfsel van een oud benedictinessenklooster uit de 11e eeuw. De kerk heeft drie koepels die in de 15e eeuw ondersteund werden door een gotisch kruisribgewelf.

Volg de Via Appia in een huurauto

De Via Appia is een van de belangrijkste oude Romeinse wegen. De weg liep vroeger van de hoofdstad Rome, tot aan de zuidoostkust. Het uiteindelijke traject is op een goede Italiaanse wegenkaart nog redelijk te volgen. Autohuur is vooral wenselijk wanneer u wat meer van de stad wilt zien of romantisch wilt rondrijden in Apulië. Autohuur is ook makkelijk als u de Via Appia zelf eens wil rijden, ongeveer dan.

Appius Claudius

Aan de bouw van de Via Appia werd in 321 voor Christus begonnen op initiatief van Appius Claudius Caecus, naar wie de weg ook werd genoemd. De weg werd aangelegd om een snelle troepenverplaatsing mogelijk te maken. De sporen van zwaar beladen karren vindt men over de gehele route in het wegdek terug. Probeer hier eens op te letten als u langs een stuk oude weg komt met een huurauto.

Martina Franca

De bevolking in deze streek leeft van olijven, druiven en amandelen. De stadjes in de buurt van Brindisi lijken uit de sprookjesboek te komen. Het oogverblindend mooie Ostuni ligt verscholen tussen de olijfbomen en de huisjes van Martina Franca zijn versierd met rococosculpturen. Lecce wordt ook wel de barokstad genoemd. Partners van HolidayCars.com in Brindisi kunnen u precies uitleggen hoe u er komt.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Brindisi

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Brindisi.