Autohuur Forli

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Rome, Milaan, Catánia, Olbia, Palermo, Cagliari, Napels, Bérgamo
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Forli

In de oudheid heette de Romeinse stad Forli, Forum Livii. De oude stad in de regio Emilia-Romagna werd in 88 voor Christus vernietigd tijdens de burgeroorlogen tussen Marius en Sulla en herbouwd door de praetor Livius Clodius. In de moderne geschiedenis is Forlì vooral bekend vanwege de nabijheid van de geboorteplaats van Benito Mussolini.

Kasteel van Ordelaffi

In de stad en directe omgeving zijn vooral grafmonumenten interessant, zoals de San Mercuriale-kerk en het kasteel van Ordelaffi. Autohuur in Forli is handig om de omgeving met natuur en cultuur goed te leren kennen. Vergelijk voor vertrek autoverhuur in Forli bij HolidayCars.com en boek uw huurauto voor de scherpste prijs.

Bezoek Bologna met uw huurauto

Bologna ligt in de buurt. De San Domenicokerk en de Piazza Maggiore en de Piazza del Nettuno met de beroemde fontein van Neptunus mag u niet missen. De twee torens de Torre degli Asinelli en de Torre Garisenda zijn wereldberoemd. Deze twee bakstenen torens maakten vroeger deel uit van de oude verdedigingswerken. Bologna is een grote stad en ligt een stuk van Forli af, dus een huurauto is prettig om alles te kunnen zien.

Rimini, cultureel hoogtepunt

In Rimini bevindt zich de San Giuliano kerk. Dit was vroeger een Benediktijnenklooster. Op het hoofdaltaar bevindt zich een groot schilderstuk van Paolo Veronese uit 1588 en in de derde kapel links is een drieluik van Bettino da Faenza. Een auto huren in Forli is vooral prettig om de directe omgeving te kunnen bewonderen. De regio staat bol van het culturele erfgoed en nodigt u graag uit tot een bezoek.

Rijd langs het Romeins Amfitheater

Autohuur is ontspannen, omdat u comfortabel en snel kunt genieten van al het cultureel erfgoed. Wat dacht u bijvoorbeeld van het amfitheater bij Rimini? Het dateert uit de 2e eeuw na Christus. De arena van 76 meter lang en 47 meter breed is een van de grotere van Italië. Vroeger was de arena bijna net zo groot als het Colosseum in Rome. Autohuur in Forli garandeert een heerlijke vakantie.

Neem de huurauto en rijd over prachtige heuvels

Om de omgeving comfortabel te verkennen kunt u het beste een auto huren met airco. Rij over bonkige heuvels met flesgroene cipressen tussen volle wijngaarden en ontdek serene dorpjes. Dorpjes waar de postbode nog helpt met het oogsten van de olijven.

Huur een auto en rijd naar Florence

Florence ligt niet zo ver weg en is goed bereikbaar. Zeker te bezichtigen zijn de Duomo, Santa Croce, Palazzo Pitti en de romantische Ponte Vecchio. Autohuur maakt deze streek voor u toegankelijk. Bezoek op de terugweg naar Forli een van die levendige dorpsfeesten met manden vol kruidige Chianti. Niet teveel, want u moet nog terug met de huurauto.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Forli

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Forli.