Autohuur Treviso

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Rome, Milaan, Catánia, Olbia, Palermo, Cagliari, Napels, Bérgamo
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Treviso

Treviso is een stad gelegen in de Noord-Italiaanse regio Veneto. De stad ligt aan de rivier de Sile. De stad heeft stadswallen uit de 15e eeuw. Deze werden met het bombardement in 1944 zwaar beschadigd. In 1948 werden ze weer gerestaureerd. Door de stad lopen enkele kanalen die een beetje aan Venetië doen denken. Aan de noordoostkant van de stad bevindt zich de Porta San Tomasso uit 1518. De stad biedt voldoende mogelijkheden om te verkennen met een huurauto.

Autohuur in Treviso

Een auto huren in Treviso is gemakkelijk. Op HolidayCars.com worden alle beschikbare huurauto's van alle lokale autoverhuurmaatschappijen met elkaar vergeleken. U krijgt altijd de beste prijzen te zien voor alle typen huurauto. Kies de auto die het beste past bij uw wensen en u bent verzekerd van een kwalitatief goede huurauto voor een scherpe prijs.

Aeroporto di Treviso

Nabij Treviso ligt het internationale vliegveld Aeroporto di Treviso dat veel gebruikt wordt door toeristen vanwege de dichtbij gelegen stad Venetië. Indien u een auto wilt huren in Treviso, dan kunt u dat het beste vooraf regelen bij HolidayCars.com. Het is mogelijk om direct uw huurauto op te halen op Aeroporto di Treviso.

Bezoek de kathedraal van St. Pieter met de huurauto

Op de Piazza del Duomo staat de kathedraal van St. Pieter. De crypte dateert uit de 12e eeuw. In 1836 is een porticus toegevoegd. De kathedraal heeft vijf koepels. Binnen zijn 16e eeuwse fresco's van Pordenone en er hangt een Maria Hemelvaart-schilderij van Titiaan. Indien u met de huurauto bent, heeft u voldoende ruimte over om souvenirs in te kopen.

Rijd door de omgeving met de huurauto

Het Piazza dei Signori is het sociale hart van de stad, hier staat het 13e eeuwse stadhuis Palazzo dei Trecento en het Palazzo della Prefettura. Achter de Prefettura staat een klokkentoren. Bezienswaardigheden in de stad zijn goed te bereiken indien u gebruik maakt van het openbaar vervoer of autoverhuur. Autohuur is vooral wenselijk wanneer u meer van de omgeving wilt zien.

De meest welvarende stad van het Romeinse Rijk

De geschiedenis van Padua is overal terug te vinden. Dit was een van de welvarendste steden van het Romeinse rijk en ligt in de buurt. In de 4e eeuw voor Christus was de stad een belangrijk centrum voor de Venetiërs en ontwikkelde zich tot een comfortabele plek om samen te komen. Uw huurauto is ook een comfortabele plek waarmee alle bezienswaardigheden snel te bereiken zijn.

Venetië, stad op het water

Venetië ligt op 120 eilanden tussen 150 kanalen. De enorme hoeveelheid kunstschatten en de bijzondere bouwstijl met wonderlijke kanalen en prachtige pleinen maken Venetië zeer romantisch. Het beroemde Piazza San Marco is daarvan een goed voorbeeld. Autohuur is prettig wanneer u geen eigen vervoer heeft. U kunt de huurauto het beste veilig parkeren in grote parkeergarage's.

Lagune van Venetië

In de lagune liggen meer dan 120 eilanden. Burano, Torcello en Murano zijn daarvan goede voorbeelden. De lagune wordt aan de oostkant begrensd door de Golf van Venetië in de Adriatische Zee. Wanneer u een snel bezoek wilt brengen aan deze lagune, dan is autohuur in Treviso een aanrader.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Treviso

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Treviso.