Autohuur Verona

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Rome, Milaan, Catánia, Olbia, Palermo, Cagliari, Napels, Bérgamo
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Verona

Het romantische Verona in de regio Veneto ligt ten oosten van Milaan en ten westen van het mystieke Venetië en Padua. Autohuur is handig om het centrum goed te leren kennen. Indien u gelijk bij aankomst op de luchthaven wilt beschikken over een uitstekende huurauto, kunt u dat het beste vooraf regelen bij HolidayCars.com voor Valerio Catullo di Verona Villafranca, de luchthaven van Verona.

Autohuur in Verona

HolidayCars.com werkt in Verona, en dan met name op het vliegveld, samen met uitstekende autoverhuur maatschappijen. U kunt het beste tot 6 weken van tevoren autohuur regelen, zodat u een auto kan huren tegen de beste tarieven. HolidayCars.com vergelijkt alle beschikbare huurauto's ter plaatse en laat u het aanbod zien tegen de laagste prijs. Om Verona en haar omgeving te verkennen is het raadzaam om een auto te huren.

Piazza Erbe

De Ponte Risorgimento, de Ponte Scaligero, Ponte Catena zijn beroemde bruggen over de rivier de Adige. Het belangrijkste plein van de stad is het Piazza Erbe, hier staat de zuil met de Marcusleeuw en het Palazzo della Ragione. Een auto huren in Verona is prettig om de vele bezienswaardigheden snel te kunnen bereiken.

Het op twee na grootste amfitheater ter wereld

Het oude Romeinse amfitheater dateert uit de 1e eeuw na Christus. Dit theater is het op twee na grootste amfitheater in de wereld en is beroemd om zijn uitstekende akoestiek. Niet voor niets dat hier iedere zomer het Operafestival wordt gehouden. Hier wordt de beroemde opera Aïda opgevoerd. Over akoestiek gesproken. U kunt uw huurauto in de buurt van dit theater parkeren als u het wil bezoeken.

Rijd met uw huurauto naar Piazza dei Signori

Dit plein is gebouwd in de bloeiperiode van Verona, in de Scaligeri periode. Het plein is omgeven door historische monumentale gebouwen en oeroude kerken. In het midden van het plein staat een beeld van de middeleeuwse dichter Dante Alighieri. Autohuur in Verona is geenszins middeleeuws. U beschikt binnen een paar minuten over het meest moderne materiaal waarmee u snel alle pleinen, musea en andere Romeinse bezienswaardigheden kunt bereiken.

Omgeving van Verona

De omgeving van Verona is wonderschoon. Om er te komen kunt u het beste een goede auto huren. Vergelijk alle autoverhuurders in Verona op HolidayCars.com en boek van tevoren zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. U rijdt op uw gemak door glooiende groene vlaktes vol bloeiende en karmijnrode klaprozen. De meest dichtbevolkte gebieden zijn het stroomgebied van de rivier de Adige en het gebied tussen Verona en Vicenza.

Autohuurtip: rij naar het Gardameer

Het Gardameer is het grootste meer van Italië. Betoverende plaatsjes als Lazise, Malcesine, Garda en Peschiera del Garda gaan u ongetwijfeld inspireren. Bij Malcesine liggen twee kleine eilandjes Sogno en Olivo. Autohuur maakt deze voorheen onbereikbare eilandjes weer bereikbaar. Ontdek de gastvrijheid van de bewoners. Zij zullen u ongetwijfeld uitnodigen voor een van die ontelbare dorpsfeesten met schalen vol dampende pasta en kruidige Chianti. Niet teveel, want u moet nog terug met de huurauto naar Verona.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Verona

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Verona.