Billeje Los Angeles lufthavn

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Billeje Los Angeles lufthavn

Hvis du ikke er fortrolig med denne destination endnu, skal du være meget opmærksom på de lokale færdselsregler.

Uanset om du ønsker at opleve Los Angeles lufthavn i en familiebil, landrover eller mini. Med HolidayCars.com vil du altid finde den perfekte udlejningsbil til dit budget og personlige behov til rejsen.

Los Angeles lufthavn er et godt sted for en afslappende ferie. Lej en bil, og forlad dagens stress og jag for at finde de smukkeste steder og hemmeligheder.

Forskellige biludlejningsfirmaer har forskellige vilkår. Med HolidayCars.com kan du nemt sammenligne alle disse biludlejningsfirmaer i Los Angeles lufthavn, deres tilgængelige biler og deres forskellige vilkår.

Tip: Lej din bil så tidligt som muligt. Vigtigst af alt lej din bil før højsæsonen. Priserne kan variere meget, og hvis du bestiller i forvejen vil du komme til at betale mindre for din udlejningsbil her.

Tips og erfaringer med Los Angeles lufthavn

Vores kunder har vurderet Los Angeles lufthavn til et gennemsnit på 10.0 baseret på 1 vurderinger, og dette er de seneste tips, erfaringer og højdepunkter.

16-02-2019

siger:
Lej en bil hos Budget i LA og nyd det. Kør ned til Santa Monica og nyd stranden og lej nogle løbehjul, så du kan opleve det meste af stranden. Tag en tur ned til Hollywood, og hvis du har tid så kør op til Griffith Observatory og nyd udsigten over LA og Hollywood skiltet. Tag en tur forbi Rodeo drive hvor Julia Roberts gik shoppingsmok i filmen “Pretty woman”. Universal Studios skal opleves, det er dyrt men pengene værd. Hvis du rejser om sommeren, hvor der er sllerflest turister så skal du købe fast Express billet for ellers kan køerne blive for lange og du kommer til at vente en del. Jeg snbefaler stærkt st man udlejer en bil, men man skal have tålmodighed led trafikken. Derudover skal man lige læse op på reglerne med højresving ved rødt lyd og Fast Lane på motorvejen.