Autohuur Los Angeles airport

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen of annuleren

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Los Angeles airport

Los Angeles airport, ook bekend als LAX (de afkorting van de luchthaven) is de belangrijkste luchthaven in de omgeving van de stad Los Angeles. De luchthaven ligt op zo'n 24 kilometer ten zuidwesten van downtown Los Angeles. Jaarlijks verwerkt LAX meer dan 60 miljoen reizigers per jaar, waardoor het de drukste luchthaven van Californië is. Los Angeles airport heeft negen terminals voor passagiers, geordend in een U-vorm. Alle terminals hebben shuttle bussen, waardoor alle autoverhuurders op LAX makkelijk te bereiken zijn. United Airlines vliegt op veel bestemmingen in de Verenigde Staten, maar er zijn ook andere grote, internationale luchtvaartmaatschappijen actief zoals Qantas, die non-stop vluchten aanbieden naar Sydney, Melbourne, Brisbane en Auckland, maar ook Lufthansa, die op veel bestemmingen in Europa vliegt. Wanneer u een auto huurt vanaf Los Angeles Airport, scheelt dit veel tijd in het bereiken van de bestemming en ziet u wat van de omgeving.

Autohuur in Los Angeles

Ondanks dat de vele buslijnen in de stad een groot deel van de stad bereikbaar maken, willen veel mensen vanwege de grootte van Los Angeles toch een auto huren op Los Angeles airport. Er zijn meer dan 40 autohuur aanbieders actief op LAX, waaronder Budget, Dollar rent a car, Hertz, National, etc. De balies van de leveranciers van autohuur bevinden zich niet in de terminals. U kunt de aanbieders van huurauto's bereiken via een speciaal nummer wanneer u uw koffers ophaalt in de aankomsthal. Met alle glitter en glamour heeft L.A. geen toeristisch hoog- en laagseizoen. Om uw reis naar deze drukke wereldstad toch soepel te laten verlopen, is het aan te raden om uw autohuur voor Los Angeles airport op tijd te regelen. Wanneer u nog moet wachten op een bevestiging van andere vakantieproducten zoals uw vliegticket en hotel, kunt u altijd gratis een offerte aanvragen bij HolidayCars.com, zonder eraan vast te zitten en zonder verdere financiële verplichtingen. HolidayCars.com vergelijkt alle autoverhuurmaatschappijen en beschikbare huurauto's op Los Angeles Airport. Op die manier bieden we altijd de beste huurauto's voor de beste prijs.

Faciliteiten op Los Angeles airport (LAX) zijn:


Adres

Los Angeles International Airport
1 World Way
Los Angeles
California 90045
Verenigde Staten

Luchthaven Codes

IATA airport code: LAX
ICAO airport code: KLAX
Tips en ervaringen van onze klanten voor Los Angeles airport

Onze klanten beoordelen Los Angeles airport met een gemiddelde van 8.4, gebaseerd op 12 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

23-02-2018

zegt:
De Los Angeles Airport ervaring is beter dan voorheen, vooral dank ij gedeeltelijke automatisering immigratie. Dat is enorme vooruitgang. Verder wijst alles zich wel vanzelf. Wachten op de shuttle duurde niet lang. Bij verhuur geen lange rij.
29-12-2017

zegt:
Zorg voor een goede gps en je komt moeiteloos het land door. Zoevend over prachtige wegen in de US in een heerlijke auto.
25-12-2017

zegt:
De belangrijkste tip is om het navigatie systeem inclusief de wifi mogelijkheid te huren. Daarmee continu een eigen wifi verbinding en daarmee internetverbinding met je mobiele telefoon maar ook computer. Bellen via WAppvnaar Europa vanuit je Alamo huurauto in Californië! Gewoon top.
23-04-2017

zegt:
Auto opgehaald in LA en afgeleverd in San Francisco. Behandeling van Hertz was netjes, maar toch was er een ondertoon van HERTZ om meer omzet te genereren. Je merkt aan de balie dat ze het niet prettig vinden dat er vooruit is betaald en dat ze zelf geen invloed hebben op het besluit proces. Auto zelf (Hyundai) was een van de beste die we ooit gehuurd hebben. De laatste jaren hebben we altijd via Holidaycars.com gehuurd.
22-04-2017

zegt:
Er is zoveel moois te zien en te beleven in LA en omgeving! Veel te veel om even een advies te geven...... In Nederland de meest ondergewaardeerde stad van de USA!
06-02-2017

zegt:
We reden van Los Angeles naar San Francisco via Sedona, Flagstaff, Grand Canyon, Moyave Desert en Boron ( een borax open mijn, erg interessant en gratis). Ook een stukje Route 66. Het was geweldig. Heerlijk weer, zeker niet te warm. We waren er in januari. We hebben 2800 km gereden zonder problemen. Hou je benzine tank wel vol, want er zijn hele stukken wegen waar geen pompstation is. Ook variëren de benzine prijzen per pompstation. We komen zeker nog een keer terug in deze streek van Amerika.
24-01-2017

zegt:
Bezoek niet alleen toeristische locaties
14-08-2016

zegt:
Universal Studios, griffith observatory, venice beach!
20-07-2016

zegt:
Stad heeft veel mogelijkheden welke je zelf moet onderzoeken. Niet afgaan op alleen Hollywood, Beverly hills , Dysney , Universal etc.
25-06-2016

zegt:
alles is prachtig
02-04-2016

zegt:
Heerlijke stad, ondanks de drukte, zeker in voorjaar. Probeer als strand eens Hermosa Beach (net onder Manhattan Beach)
09-12-2015

zegt:
Te veel om op te noemen. Beach bij Santa Monica, de Hollywood sign in de heuvel, mooie hike tour.