Autohuur Pisa

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Rome, Milaan, Catánia, Olbia, Palermo, Cagliari, Napels, Bérgamo
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Pisa

Goedkoop auto huren Pisa Pisa ligt in Toscane, centraal in Italië. Het is de hoofdstad van de provincie Pisa en ligt bij de samenkomst van twee rivieren; de Arno en de Serchio. De stad heeft veel historische waarde met zijn architectuur. Er zijn meer dan 20 historische kerken, verschillende paleizen en bruggen over de Arno. Pisa staat wereldwijd bekend als één de belangrijkste toeristische bestemmingen en is prima te verkennen als u gebruik maakt van autohuur.

Een auto huren in Pisa

Autohuur in Pisa is erg populair onder toeristen, vooral om de nabij gelegen steden, dorpjes en de rest van Toscane te verkennen. U kunt een auto huren en naar de Cinque Terre rijden – dat zijn vijf kleine dorpjes aan de kust – deze staan op de UNESCO Wereld Erfgoed Lijst. Of maak een dagtrip naar Calci, een klein middeleeuws dorp omgeven door bergen. Vergeet vooral niet het Natuur-Historisch Museum te bezoeken, waar onder andere de grootste collectie walvisbotten van Europa te zien is. Met autohuur bent u binnen een half uur in Lucca, een stad met een geschiedenis die teruggaat tot de Etruskische en Romeinse tijden. Mocht u Italië verder willen verkennen met de huurauto, kunt u naar Florence rijden in ruim een uur, of Bologna in minder dan twee uur. In Pisa zelf is het belangrijk om over GPS navigatie te beschikken om de eenrichtingsstraten en openbare parkeerplekken te vinden. Vergelijk autoverhuur in Pisa voor vertrek bij holidaycars.com en boek tegen de voordeligste tarieven.

Parkeertips

Reizigers die gebruik maken van autohuur in Pisa zullen gemakkelijk parkeerplaatsen kunnen vinden. Langs de weg zijn blauwe strepen getrokken voor betaald parkeren, witte strepen voor gratis parkeren en gele strepen voor invaliden, bussen en vrachtwagens. Ten noorden en noordoosten van de Toren van Pisa zijn Park & Ride parkeergarages, ideaal voor toeristen die de bezienswaardigheden willen bekijken.

Bezienswaardigheden

Behalve de bekende Toren van Pisa, heeft de stad veel meer te bieden. De Piazza dei Miracoli, waar de Toren van Pisa staat, staat op de UNESCO Wereld Erfgoed Lijst. Dit omvat de stad haar meest beroemde bezienswaardigheden, zoals de prachtige kathedraal Duomo di Pisa, waar kunst van Giambologna en Della Robbia wordt tentoongesteld; Battistero, een grote ronde Romeinse koepel versierd met vele beeldhouwwerken. Campo Santo Monumentale, een ommuurde begraafplaats met een collectie oude Romeinse grafkisten en middeleeuwse schilderijen. Andere bezienswaardigheden zijn Palazzo Agostini, een Gotisch gebouw ook bekend als Palazzo dell'Ussero, met een 15e eeuwse façade en de overblijfselen van oude stadsmuren. Museo Nazionale di S. Matteo, waar beeldhouwwerken en schilderijen door Giovanni, Andrea Pisano en Simone Martini tentoongesteld worden.

Parkeer uw huurauto even en bezoek evenementen & festivals

Pisa heeft een grote variëteit in festivals en evenementen voor de plaastelijke bevolking en toeristen: Het Luminara festival, in midden juni, ter ere van de beschermheilige San Ranieri, er worden dan tienduizenden kaarsen door de stad geplaatst; Het Regatta van de oude Maritieme Republiek, een zomerfestival met een bootrace tussen de vier Maritieme Republieken van Amalfi, Genoa, Venetië en Pisa.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Pisa

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Pisa.