Autohuur Newark

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Newark

Deze stad is verdeeld in vijf afdelingen en bevat een grote verscheidenheid aan etnische buurten. Newark ligt in het hart van New Jersey's Gateway Gewest, ongeveer 13 km ten westen van Manhattan. Indien u een auto wilt huren, vergelijk dan autoverhuur in Newark voor vertrek bij HolidayCars.com, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Auto huren in Newark

HolidayCars.com biedt huurauto's tegen een scherpe prijs, omdat we alle aanbieders van autohuur met elkaar vergelijken in Newark. Omdat HolidayCars.com ook werkt met grote volumes is het mogelijk om concurrerende prijzen aan te bieden. Daar profitert u als klant van uiteraard. Dus zoek naar de huurauto die het best bij uw wensen past en boek bij HolidayCars.com. Newark biedt volop mogelijkheden als u een auto huurt.

Passaic rivier bezoeken met een huurauto

Newark ligt aan de Passaic rivier op de plek waar deze samenkomt met de Hackensack om later uit te komen in de Hudson rivier. Hoewel veel toeristen natuurlijk komen voor de wereldstad New York, zijn er ook in Newark zelf genoeg dingen te beleven. Het gebied ten westen van de Passaic rivier is de plek waar de meeste culturele activiteiten zijn. Autohuur in Newark zorgt ervoor dat u gemakkelijk de stad kunt doorkruisen.

Met de huurauto naar Manhattan

Newark ligt ideaal door de korte afstand tot het bruisende Manhattan en een van de belangrijkste vliegvelden van de regio Newark Liberty International Airport. Veel bezienswaardigheden liggen in de buitenwijken, dus is een huurauto onmisbaar. Autohuur in Newark en New York is bovendien comfortabel en voordelig.

Cathedral of the Sacred Heart

De Cathedral of the Sacred Heart, ongeveer vier kilometer ten noorden van het Penn Station, mag u eigenlijk niet missen en is goed bereikbaar met de huurauto. Dit is een van de grootste gotische kathedralen in de Verenigde Staten.

Met een huurauto naar New Jersey Performing Arts Center

Het New Jersey Performing Arts Center, met een miljoen bezoekers per jaar, is een van de toonaangevende culturele centra van het land. In dit bijzondere theater vinden vele optredens van zowel Amerikaanse als internationale sterren plaats. Om er te komen is autohuur wenselijk.

Rijd naar het John Ballantine House met uw huurauto

Het Newark Museum is het grootste museum van de staat met een uitzonderlijke selectie van Amerikaanse kunst en een Tibetaanse collectie die tot de wereldtop wordt gerekend. Maar op het museumcomplex zijn meer attracties. Zo is er een planetarium, een kleine dierentuin en een beeldentuin. Ook het John Ballantine House is onderdeel van het museum.

Wegen: veilig en betrouwbaar

De wegen in de buurt van Newark zijn weliswaar druk, maar zijn goed te berijden met uw huurauto. De maximum snelheid in de Verenigde Staten is niet hoog, dus de wegen zijn over het algemeen veilig en betrouwbaar. Voor alleen een bezoek aan New York kunt u ook kiezen voor het openbaar vervoer. Van te voren een huurauto te boeken via HolidayCars.com is aan te raden.
Tips en ervaringen van onze klanten voor Newark

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Newark.